Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Mindent az esküvőről
2020. feb. 11. kedd | Keszthely
Mindent az esküvőről
Meghívók, virágok, ruhák és torták is bemutatkoztak a 12. Esküvő kiállításon a Goldmark Károly Művelődési Központban. Az idei évben 44 szolgáltató segítette a házasulandókat életük nagy napjának megszervezésében. A színpadon divatbemutatók és pódiumbeszélgetések várták az érdeklődőket, akik a legújabb trendekről és az esküvő költségeiről is tájékozódhattak.

Környezetbarát ruhákat is szemügyre vehettek az Esküvő kiállítás látogatói szombaton. A Balaton Színház színpadán egy budapesti divatház első kollekciója mutatkozott be. A nem szokványos ruhaköltemények sajátossága, hogy személyre szabottak, emellett pedig újrahasznosított anyagokból készültek. A ruhák tervezője, Beke Luca úgy véli, az esküvő tervezésekor és lebonyolításakor is fontos a környezettudatosság.        

„Én annak örülök, hogy ez egy trend lett 2020-ban, trendivé vált környezettudatosnak lenni, illetve az, hogy a természetünket minél kevésbé terheljük. Hogyha már ez egy jeles nap, akkor gyakorlatilag ez egy új alapra is helyezheti a kapcsolatot, illetve a világszemléletet, hogy ennek a szellemiségében tervezi valaki az esküvőjét.” - mondta Beke Luca, egy budapesti divatház tulajdonosa.

A leendő menyasszonyok azonban hagyományos ruhakölteményekkel is találkozhattak Keszthelyen. Emellett szemügyre vehettek számos esküvői meghívót az egyszerűtől a bohémig, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhatott határt. A Balaton Színházban fényképészek is bemutatkoztak, de dekoratőrök, virágkötők munkáját is megismerhették a látogatók. Emellett a legújabb trendekről is lehetett tájékozódni.         

„Még mindig hódít a természetközeli, a pasztellszínek, de egyre inkább kezd előtérbe kerülni az intenzívebb színvilág is. Például a citrom, a narancs, piros, kék, ezeknek a kombinációi akár. Kicsit elmennek most már a harsányabb irányba a színek.” - tájékoztatott Kozmányi Csaba, cégvezető.

Az Esküvő kiállítást 12. éve szervezi a Goldmark Károly Művelődési Központ. A rendezvény elsődleges célja, hogy segítse a házasulandókat, de emellett fontos az is, hogy programot kínáljanak a téli szezonban. Az Esküvő Kiállítás minden évben az egyik leglátogatottabb rendezvény, a szervezők pedig igyekeznek a jegyesfotózástól a köszönőajándékig mindent felvonultatni, ami nem hiányozhat a nagy napról.

„44 kiállító partnerünk van, minden évben vannak újak, új helyszínek például, akik jelentkeznek, akik alkalmasak arra, hogy esküvőket szervezzenek. Mi ennek nagyon örülünk, hogy már tudják, ismerik a rendezvényünket. Ma éppen Zalaszentgrótról jött egy új esküvő helyszín, tehát én úgy gondolom, hogy már ismerik ezt a rendezvényt, és ezért jelentkeznek és jönnek hozzánk.” - emelte ki Csengei Ágota, a Goldmrak Károly Művelődési Központ igazgatója.

A díjmentesen látogatható programon a kiállítók mellett divatbemutatók, beszélgetések is segítették a házasulandókat. A Balaton Színház előtt egy limuzin is bemutatkozott, alternatívát kínálva az ifjú pár utazásához.           

Regman Karola - Keszthelyi TV      

| 2018. feb. 5. hétfő 16:11 | Keszthely
10. alkalommal várták a kiállítók a házasulandókat a Balaton Színházban.
| 2014. feb. 10. hétfő 15:29 | Keszthely
Rekordszámú kiállítóval rendezték meg a VI. Esküvő kiállítást a Balaton Színházban.
| 2022. okt. 18. kedd 17:35 | Keszthely
A Híradó Plusz vendége: Nyári Brigitta anyakönyvvezető.
| 2022. okt. 18. kedd 16:27 | Keszthely
Sok érdeklődőt vonzott az Esküvői nyílt nap Keszthelyen, párok, fiatalok, és örömszülők is érkeztek.
| 2021. feb. 16. kedd 15:26 | Keszthely
Az anyakönyvezés február elsejétől változott a házasságkötések és a születések esetében.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:45
MMA film
20:37
Hargita TV
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.