Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Augusztus 15-ig lehet visszaküldeni a nemzeti konzultációs kérdőíveket
2020. júl. 9. csütörtök | Keszthely
Augusztus 15-ig lehet visszaküldeni a nemzeti konzultációs kérdőíveket
A jövő hét végéig mindenki postaládájába eljut a nemzeti konzultációs kérdőív. Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetirosa parlamenti államtitkára szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, nagyon nagy az érdeklődés a kérdőív iránt, a szerda reggeli összesített adatok alapján már 232 ezren töltötték ki. A beküldési határidő még messze van, a postai út mellett pedig online is lehetőség van a visszaküldésre. Csótár András a szerdai sajtótájékoztatóján is kérte a keszthelyieket, éljenek a lehetőséggel.

A legújabb nemzeti konzultációs kérdőív, mely a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szól. A lapon 13 kérdés található, melyen többek között egy újabb hullám esetén javasolt intézkedésekről, az idősotthonok védelméről, az iskolások számára ingyenes internetől vagy a munkahelyvédő programokról mondhatják el véleményüket az állampolgárok.

A nemzeti konzultációval kapcsolatban szerdán tartott sajtótájékoztatót Csótár András. A Fidesz Keszthelyi Csoportjának elnöke elmondta, támogatják ezt a kezdeményezést, mely véleményük szerint fontos kérdéseket tartalmaz.

„A baloldal fellép a nemzeti konzultáció ellen, bírálják ás begyűjtik a konzultációs íveket, mi viszont arra kérjük a keszthelyi polgárokat, hogy töltsék ki azokat minél többen. Úgy gondoljuk, hogy olyan sorskérdésekről kérdezi a kormány az embereket, amelyek hosszú időre meghatározhatják a saját életünket is és Magyarország jövőjét is. A nemzeti konzultáció egy lehetőség arra, hogy az emberek a kiemelten fontos kérdésekben demokratikus jogukkal élve elmondhassák a véleményüket. És természetesen a baloldali pártok szimpatizánsai is kinyilváníthatják véleményüket ezeken kérdőíveken, vagy akár azzal is kinyilváníthatják, hogy nem küldik vissza azokat.”

Csótár András úgy fogalmazott, véleményük szerint a nemzeti konzultációs kérdőív egy nagyszerű lehetőség az emberek számára, hogy hallassák a hangjukat, kifejezzék a véleményüket.

„Többek között az illegális bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági szuverenitásról és a járvány utáni talpra állításáról. Ezért gondoljuk, hogy fontos az, hogy minél többen töltsék ki ezt a konzultációt, amely már az interneten is meg lehet tenni.” - tette hozzá az elnök.

Online formában a nemzetikonzultacio.kormany.hu oldalon egy regisztrációt követően lehet kitölteni a kérdőívet. A beküldési határidő augusztus 15-e. 

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2023. dec. 11. hétfő 16:58 | Vonyarcvashegy
A politikusok szerint nem mindegy, hogy kik fogják hazánkat képviselni Brüsszelben.
| 2023. nov. 24. péntek 15:10 | Keszthely
Országjáró fórum keretében látogattak el Zala vármegyébe is.
| 2018. dec. 7. péntek 14:12 | Keszthely
Több mint 770 ezren töltötték ki eddig a nemzeti konzultációs kérdőívet, a határidő december 21-e.
| 2017. okt. 31. kedd 13:03 | Keszthely
A biztonságpolitikai szakértő volt a vendége a keszthelyi FIDESZ által szervezett lakossági fórumnak.
| 2017. okt. 27. péntek 15:45 | Keszthely
Dr. Drábik János és Patrubány Miklós tartott előadást és fórumot a Balaton Színházban.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.