Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Keszthelyen is megcsodálhatták a Fradi Kamiont
2020. aug. 21. péntek | Keszthely
Keszthelyen is megcsodálhatták a Fradi Kamiont
A Fradi-kötődés erősítése, a tornaklub imázsának építése, valamint a fiatalok megszólítása a célja az FTC kamionnak, melyet Keszthelyen is megcsodálhattak az érdeklődők. A járműben múzeum és szurkolói bolt is található a szimpatizánsok nagy örömére. Ezek mellett kipróbálhatták az érdeklődők a teqballt, a csocsózást, vagy megörökíthették magukat a bajnoki kupával is.

Sorra érkeztek az érdeklődők a Városi Strand hátsó udvarán lévő Fradi kamionhoz. A járműben található múzeumban a múlt és jelen legemlékezetesebb Fradi pillanatai találkoznak. Korabeli fotók, aláírt mezek, labdák, különböző relikviák találhatóak meg az összeállításon. Megtekinthetőek többek között a vízilabdások érmei, Liu Shaolin Sándor korcsolyája, Dibusz Dénes kapuskesztyűje vagy Lipcsei Péter stoplis cipője is. Természetesen különböző serlegek és kupák is ki vannak állítva a látogatók nagy örömére. A Ferencvárosi Torna Club közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a nem mindennapi járműre, így a szurkolók első kézből értesülhettek erről.

„A Facebook-on láttam a hirdetést. Itt nyaralunk Balatongyörökön. Már rég bicikliztem be Keszthelyre, úgyhogy ez egy win-win szituáció volt. Be is tekertem és akkor volt valami kis cél is. Nagy Fradisták vagyunk, úgyhogy adta magát az alkalom.” - osztotta meg Horváth Bendegúz.

A kiállítás megtekintése után a Fradi Shopban többféle FTC-s tárgy közül válogathattak a látogatók. A törzsszurkolók életéből nem hiányozhatnak a zöld-fehér sálak, mezek, pólók, melyeket a mérkőzéseken is hordhatnak majd. Ezek mellett a szurkolói kártya regisztrálására is volt lehetőség.

„Teljes mértékben nagyon jó dolog és meg is lepődtünk, hogy pont itt lesz az első úgymond megállója, meg hogy egyáltalán van ilyen, hogy így eljönnek és így is lehet vásárolni.” - mondta el Magyar Zoltán.

A kamion mellett lehetőség volt többek között greenbox fotózáson is részt venni, így a szurkolók a technika segítségével a bajnoki kupa mellé kerülhetnek a fényképeken. Különböző kültéri játékokat is hoztak magukkal az FTC-sek, így csocsózhattak, teqball-ozhattak az érdeklődők. A kamion a jövőben minden hazai mérkőzésen ki fog települni és egyfajta szurkolói faluként fog funkcionálni, de vidéki helyszíneken is megjelenik. A balatoni túra során a jövő héten Vonyarcvashegyen, majd Balatonalmádiban is látható lesz a zöld-fehérek csodája.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2020. jan. 29. szerda 19:05 | Keszthely
Két kiváló ferencvárosi sportoló járt az Egry iskolában.
| 2022. júl. 20. szerda 16:49 | Magyarország
Ismét egyhetes európai összehangolt közlekedésrendészeti akciót szervezett a rendőrség.
| 2022. feb. 8. kedd 17:28 | Keszthely
Az európai összehangolt közlekedésrendészeti akció célja elsősorban a balesetek megelőzése.
| 2021. okt. 12. kedd 16:39 | Keszthely
A járművek műszaki állapotát, a pihenőidő betartását és a rakományt is vizsgálják az egyenruhások.
| 2020. feb. 24. hétfő 19:03 | Keszthely
Halálos baleset történt február 22-én a 76-s főúton.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
08:00
Objektív
08:30
Határtalan
09:00
Savaria Filmfesztivál
09:56
Savaria Filmfesztivál
10:00
Savaria Filmfesztivál
11:00
11:30
Határtalan
12:00
Képújság
18:00
18:30
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.