Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Egy éves a Matrix Gym
2021. okt. 4. hétfő | Keszthely
Egy éves a Matrix Gym
Egy éves születésnapját ünnepelte hétvégén a Mátrix Gym. A sétálóutcában megnyílt edzőterem akciókkal, nyílt órákkal és közönségtalálkozókkal várta az érdeklődőket. Az Exatlon versenyzői, Novák Zalán és Buzás Dorottya tartottak edzéseket, de a terem személyi edzői is bemutatkoztak.

Buzás Dorottya tartott edzést az érdeklődőknek szombaton. Az Exatlon döntőse a Mátrix Gym első születésnapja alkalmából tett eleget a meghívásnak. A sportoló már hazajár ebbe a terembe, hiszen hetente több alkalommal is itt edz.    

„Nagy öröm az, hogy meghívtak a születésnapra. Mióta hazajöttem, azóta is folyamatosan itt edzek, illetve kiskorom óta folyamatosan a sport a mindennapjaim része, ezért nem is tudnám elképzelni, hogy ne edzek. Most a kézilabda mellett kiegészítésképpen mindenféleképpen a termi edzéseket választom, és itt a teremben minden lehetőség adott ahhoz, hogy a legjobb edzéseket tudjam elvégezni.” - mondta az Exatlon Hungary döntőse.

Az edzés mellett a sportoló közönségtalálkozót is tartott, ahol megosztotta dominikai élményeit az érdeklődőkkel. Természetesen autogramot is osztott és közös fotózkodásra is volt lehetőség.      

A Mátrix Gym egy éves születésnapján számos akcióval várták a vendégeket, akik a terem edzőivel is találkozhattak és nyílt órákon is részt vehettek. Többen közülük rendszeres látogatói a teremnek.          

„Legtöbbször itt fönt vagyok a második szinten. Ilyen kis lazább edzéseket szeretek, amiket még el tud viselni a testem. Szeretek ide járni, mert kellemes feljönni és sportolni is úgy alapból.” - emelte ki egy résztvevő, Spaci Gabriella.

Az edzőterem tavaly ősszel nyitotta meg kapuit a sétálóutcán, a világjárvány miatt azonban sokáig zárva kellett tartaniuk. A korlátozások időszakát nehezen vészelték át, de bíznak benne, hogy a jövőben egyre többen választják a mozgást.        

„45 napot tudtunk üzemelni, utána 7-8 hónap nagyon kemény kényszerleállás következett. így egy év után, most, hogy újra járhatunk terembe, szeretnénk felhívni az emberek figyelmét a mozgás fontosságára. Ezért csinálunk rengeteg akciót, most ez az egy éves szülinap ennek az akciósorozatnak az első állomása.” - tájékoztatott Csiza Márton, a Mátrix Gym ügyvezetője.

A Mátrix Gymben nem csak a profi gépeket és személyi edzőket vehetik igénybe a sportolni vágyók. Várhatóan heteken belül csoportos órákra is lehet majd jelentkezni.

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2024. már. 19. kedd 19:15 | Zalaegerszeg
Keszthelyen is látható alkotása a zalaegerszegi művésznek.
| 2024. már. 4. hétfő 19:15 | Keszthely
Minikonferencián több kutatását mutatták be azok, akikkel együtt dolgozott.
| 2023. okt. 24. kedd 16:01 | Alsópáhok
A jubileumot baráti körben ünnepelték meg.
| 2023. júl. 17. hétfő 15:29 | Zalakaros
Az egész hétvégét felölelő kulturális programok mellett átadták a város elismeréseit.
| 2023. júl. 14. péntek 18:14 | Keszthely
Keszthely polgármestere is gratulált Éva néninek.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
21:30
Savaria Filmfesztivál
22:00
Híradó
22:45
MMA film
23:37
Hargita TV
23:57
Savaria Filmfesztivál
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.