Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Jótékonysági hajvágás a kis Márk javára
2021. dec. 8. szerda | Keszthely-Cserszegtomaj
Jótékonysági hajvágás a kis Márk javára
Jótékonysági hajvágás keretében gyűjtenek egy cserszegtomaji kisfiú javára pénteken. Márk koraszülöttként jött a világra, majd nem sokkal utána agyvérzést kapott. Szülei számos fejlesztésre járnak vele, de egy műtét is sokat segítene a kisfiú állapotán. Most több keszthelyi vállalkozó is összefogott, hogy segítsenek a családnak.

Márk 3,5 éves, koraszülött kisfiú. A 26. hétre jött a világra 930 grammal. A születését követően agyvérzést kapott és központi idegrendszeri sérüléseket szenvedett egy iker-iker transzfúzió miatt, ami csak a születést követően derült ki. Édesanyjával hosszú hónapokat töltöttek kórházban, de amint lehetett, elkezdtek különböző fejlesztésekre járni. Ezek a rendszeres programok a család idejét és pénzét is felemésztik, ugyanakkor Márknak nagyon sokat segítenek.

„Őneki nagyon fontos, hogy különböző intenzív fejlesztéseket kapjon, ezért nagyon sok helyre elkezdtünk járni. Dévény gyógytornára, hidroterápiára, majd találtunk ilyen intenzív terápiás lehetőségeket, amelyek kiemelkedően jó hatással vannak Márkra. Így most ezt a jótékonysági hajvágást is ennek a finanszírozására gondoltuk létrehozni” - mondta Márk édesanyja, Andorkó Veronika. 

A fejlesztések mellett műtéti lehetőség is rendelkezésre áll külföldön. Ez az operáció sokat segítene Márk merev izomzatán, a beavatkozás azonban többmillió forintba kerül. A család létrehozta a Csillagszemű Márk Mosolyáért Alapítványt, aki segíteni szeretne, az a szervezeten keresztül is támogathatja a kisfiút.

Márkért összefogtak a keszthelyi vállalkozók is. Egy borbélyüzlet jótékonysági hajvágást tart december 10-én, így szeretnének segíteni a családnak. A különleges alkalomra nem kell előzetesen bejelentkezni, bárkit szívesen fogadnak előre egyeztetett időpont nélkül. A hajvágásért befolyt összeget teljes egészében Márk családjának ajánlják fel.           

Fazekas Patrícia borbély: „Számunkra minden évben fontos, hogy adományozzunk. Mikor először hallottam, hogy van itt a környéken egy Márk nevezetű kisfiú, akinek 3 millió forintra van szüksége, mindenképpen úgy éreztük itt a kolléganőimmel, hogy ez nem egy elérhetetlen összeg. Pár helyi vállalkozóval – nagyon köszönöm nekik is, hogy mellénk álltak. December 10-én, pénteken egy gyors, rövid hajvágásra várunk mindenkit, és Márknak a teljes befolyt összeget fogjuk odaadni.”

A borbélyüzletben kihelyeztek egy dobozt, ebbe lehet bedobni a támogatásra szánt összeget. Emellett azonban aki nem tud vagy nem akar részt venni a decemberi akcióban, de szeretne segíteni, az alapítvány számlaszámára tud utalni.  

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2024. jún. 18. kedd 19:15 | Balaton
Jótékonysági célt szolgált a 80 km-es kihívásuk.
| 2024. jún. 14. péntek 19:15 | Balaton
Úszásukkal jótékonysági célt szolgálnak.
| 2024. máj. 7. kedd 19:15 | Keszthely
hagyományos anyák napi hangversenyt tartottak a Fő téri templomban, egy beteg kislány javára gyűjtöttek.
| 2024. máj. 1. szerda 19:15 | Keszthely
Egy négyéves kislány kezelésére fogadják az adományokat.
| 2024. ápr. 8. hétfő 19:15 | Keszthely
A Balaton Színházban szervezett jótékonysági táncestet a Keszthelyi Református Gyülekezet.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.