Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Márki-Zay Péter: Elekes István már polgármesterként bizonyított
2022. jan. 31. hétfő | Keszthely
Márki-Zay Péter: Elekes István már polgármesterként bizonyított
Ahogy ő, úgy Elekes István is bizonyított már polgármesterként – ezt mondta szombaton Keszthelyen Márki-Zay Péter. A Fő téren tartott rendezvényen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje arról beszélt, hogy az országban Fidesz propaganda és szegénység uralkodik és még a baloldali média egy részét is a Fidesz mozgatja. A politikus egységre buzdított, amivel szerinte akár 2/3-dal is leválthatják a kormányt április 3-án.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje Keszthelyen azt mondta,  szegény, elöregedő, korrupt, magas halálozással sújtott hely Magyarország, ahol 12 éve állami agymosás és gyűlöletpropaganda zajlik. Márki-Zay Péter úgy fogalmazott, szerinte van remény és akár 2/3-dal is leválthatják a kormányt, hiszen rengeteg hős van ebben az országban: „Elekes István is az egyik ilyen hős. Ő vállalta azt, hogy ebben a körzetben szembeszáll a sárkánnyal és most nem a személyre gondoltam, hanem a pártra.”

Márki-Zay Péter hozzátette, az országnak jobbak az adottságai annál, ahol most tart. Rámutatott, szerinte ebben a körzetben is fontos lenne, hogy javuljon a helyzet. Véleménye szerint ehhez az kell, hogy a hatpárti összefogott ellenzékre voksoljanak az emberek. 

„Elekes István polgármesterként már bizonyított, ugyanúgy ahogy én négy év alatt hasonlóképpen bemutattam azt, hogy mit csinálunk Hódmezővásárhelyen, mit fogunk csinálni ebben az országban. Adót csökkentünk, szolgáltatásokat ingyenessé teszünk, rezsit csökkentünk, mert nem lopunk és okosabbak vagyunk” - mondta az ellenzéki politikus. 

Márki-Zay arról is beszélt, hogy kétséget akarnak ébreszteni az ellenzéki szavazókban. Azt állítja, hogy még a baloldali média egy részét is a Fidesz mozgatja: „Ha olyat mondok, amivel a baloldaliakat lehet idegesíteni, akkor azt a baloldali médiában nyomja a Fidesz. Ha olyat mondok, amivel a Fideszt lehet idegesíteni, azt a fideszes médiában nyomja a Fidesz. Ne becsüljük alá őket, persze hogy a baloldali vagy ellenzékinek gondolt média egy részét is a Fidesz mozgatja. Persze hogy vannak olyan baloldali, ellenzékinek gondolt emberek, akiket a Fidesz mozgat.” 

Márki-Zay Péter bejelentette, újabb aláírásgyűjtés lesz, hiszen most jön az igazi küzdelem a kormányváltásért. A Fő téren rendezett eseményt ellentüntetők nem zavarták, csak pár bekiabálás volt a beszéd közben, illetve a kötetlen beszélgetés során tettek kritikus észrevételeket az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjének. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2022. már. 28. hétfő 16:07 | Keszthely
Mintegy 100 fő vett részt a megmozduláson.
| 2024. júl. 15. hétfő 19:15 | Keszthely
Pikniket szervezett a Városi strandon a VÁRTAK. Itt mondtak köszönetet támogatóiknak.
| 2024. jún. 10. hétfő 19:15 | Keszthely
A városban 57,90 százalékos volt a részvétel. 8949-en járultak az urnák elé.
| 2024. jún. 10. hétfő 19:15 | Keszthely
A VÁRTAK Egyesület az egyéni körzetekben hét mandátumot szerzett. A FIDESZ-KDNP négy képviselőt delegálhat.
| 2024. jún. 10. hétfő 19:15 | Keszthely
A FIDESZ-KDNP 9 képviselőt delegálhat a vármegyeházába.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.