Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Sport - Szabadidő / Keszthelyre látogatott Krausz Gergely
2022. feb. 1. kedd | Keszthely
Keszthelyre látogatott Krausz Gergely
Krausz Gergely hazánk első olimpikon tollaslabdázója tartott edzést a Keszthelyi Tollaslabda Egyesület játékosainak. A 23-szoros magyar bajnok célja, hogy népszerűsítse a sportágat, támogassa az utánpótlás nevelést.

Krausz Gergellyel, az első magyar férfi tollaslabdázó olimpikonnal gyakorolhattak múlt héten a keszthelyi tollasozók. A sportoló jelenleg az országot járja, Keszthely volt a 7. állomása. Minél több sportkörhöz szeretne eljutni, hogy népszerűsítse szeretett sportágát.

„Nem véletlenül találtam ezt ki, hogy jó lenne egy kicsit körbejárni. Mindenképpen szeretném az utánpótlást egy helyes útra terelni, egy kicsit segíteni. Mindenképpen javulnia kell azt gondolom. De nagyon örülök neki, hogy vannak lelkes utánpótlásedzők és lelkes fiatalok, akik űzik ezt a Sportágat. Én azt gondolom, hogy egy kicsit  talán azt gondolom, hogy nem a helyén van a sport, egy kicsit jobb lenne ha több támogatást kapna, hogyha kicsit több gyerek űzné ezt a sportágat. De azt gondolom, hogy aki elkezdi és csinálja, az nagyon megszereti.”

A Keszthelyi Tollaslabda Egyesület 40-50 aktív taggal működik, heti két edzésük van. A legtöbben hobbijátékosok, de több tanuló készül diákolimpiára. Számukra is nagyon jó lehetőség volt az olimpikontól ellesni a szetteken alkalmazható trükköket.

„Már 4 éve járok ide a Keszthelyi Tollaslabda Egyesületbe edzeni. Azért szeretem, mert nagyon kikapcsol, nagyon élvezem és már kicsi korom óta nagyon szeretek tollaslabdázni.” - mondta el Hoch Katalin.

A Keszthelyi Tollaslabda Egyesület idén lett 10 éves. Összesen négy pályán játszanak. A diákolimpiák mellett felnőtt és szenior versenyeken is jó eredményeket érnek el a tagok. Az egyesület elnöke, dr. Pintér Ákos elmondta, jó lehetőségnek látja, hogy olimpikon motiválja a játékosokat.

„Óriási öröm számunkra és köszönet a Magyar Tollaslabda Szövetségnek, aki elindította, hogy a Gergő körbemegy az ország egyesületeibe, ahova meghívják és picit népszerűsíti ezt a szép sportágat. Igazándiból nagy öröm számunkra, hiszen azért a fiatal játékosaink, akikből azért az első edzésen bőven van, egy nagy élménnyel gazdagodhatnak egy közös fotóval, motivációval a jövő tekintve.”

A tollasozóknak csütörtökön és vasárnap esténként van edzésük a Georgikon Campus sportcsarnokában.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

 

| 2024. júl. 10. szerda 19:15 | Keszthely
A Keszthelyi Tollaslabda Egyesület 11. alkalommal szervezte meg a tábort.
| 2021. szep. 7. kedd 14:36 | Keszthely
A Fejér György Városi Könyvtárban az olimpikon fotelje, asztala és faliórája is helyet kapott.
| 2021. már. 29. hétfő 12:03 | Keszthely
A nevét viselő Olimpiai Baráti Kör minden évben sírját is megkoszorúzza az évfordulón.
| 2016. szep. 8. csütörtök 14:06 | Keszthely
A vívás népszerüsítéséért tartott élménybeszámolót az iskolákban az olimpikon
| 2013. jún. 24. hétfő 19:30 | Keszthely
Posztumusz díszpolgári címet kapott Keszthely egyik volt sportolója, dr. Csik Ferenc.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
Egy csipetnyi szó
06:31
Hargita TV
07:00
Híradó
07:45
Diagnózis
08:17
Természetvédelem határok nélkül
08:40
Hargita TV
09:00
Egy csipetnyi szó
09:31
Hargita TV
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.