Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Átépítjük a stúdiónkat!
2022. már. 10. csütörtök | Keszthely
Átépítjük a stúdiónkat!
Megújul a Keszthelyi Televízió stúdiója. Az elmúlt hetekben lebontottuk a régi díszleteket. Az új berendezés és háttér tervezését és a kivitelezését országos televíziók díszletezésében tapasztalt szakemberek végezték. A stúdióval együtt új arculatot kap a Híradó is. Szeptemberig valamennyi műsorunk új külsővel, új tartalommal jelentkezik.

Javában zajlik a stúdió díszletének építése. A szakemberek először azokat a síneket szerelték fel, amelyek segítségével a háttereket lehet mozgatni. A feladatokból a televízió munkatársai is kiveszik a részüket. Sok kollégánk több évtizede dolgozik a tévénél, ahol először történik ilyen nagyszabású és teljeskörű átalakulás.         

„Az elmúlt 25 évben többször is volt a Keszthelyi Televíziónál arculatváltás. Ez most egy olyan váltás lesz, ami minden igényünket ki fogja elégíteni. Kép világában, díszletben, mindenben meg fog újulni a stúdió.” - mondta Somogyi Ákos, a Keszthelyi Televízió műszaki vezetője.

A televíziózásban is évről évre változnak a trendek. A munkatársak és a nézők szempontjából is fontos, hogy a látvány és a műsorok tartalma is haladjon a korral. A Keszthelyi Televízióban nem csak a díszlet újul meg, hanem a műsorok is ráncfelvarráson esnek át.

„Az elsődleges szempont az volt, hogy a televízió helyi jellegét megtartsuk. A díszletünk is tükrözni fogja a keszthelyi környék, a város jellegzetességeit. A Balaton színe is visszaköszön majd, és emellett egy nagyon modern és a mai kornak megfelelő díszlet lesz felépítve.” - emelte ki Németh Sándor, a Keszthelyi Televízió szakmai vezetője.

A Keszthelyi Televízió új arculatának koncepciója Manninger Beáta nevéhez fűződik. A programigazgató február elsején nagyszabású tervekkel érkezett a szerkesztőségbe. Az első ütemben a stúdió teljes berendezését cseréljük le. A tervezésben a fővárosi szakemberek mellett munkatársaink is közreműködtek.

„Az, hogyha látnak egy harmonikus stúdióbelsőt, szívesebben hallgatják meg azt is, hogy abban a stúdióbelsőben milyen tartalom hangzik el, a beszélgetést is. Nem titok az sem, hogy ezzel egyidőben megújulnak a műsorvezetői sminkek, a ruházkodás, és minden egyéb más, ami hozzá tartozik. Az csak egy fél siker, ha megújítunk egy stúdióbelsőt, ahhoz mindent hozzá kell varrni.” - tájékoztatott Manninger Beáta, a Keszthelyi Televízió programigazgatója.

Nézőink ma este láthatják utoljára a jól megszokott Híradó főcímet és hátteret. Holnaptól az összes többi mellett, hírműsorunk is megújult külsővel jelentkezik.         

Regman Karola - Keszthelyi TV

| 2023. júl. 13. csütörtök 17:16 | Keszthely
30 gyermek nyert betekintést a kulisszák mögé a Keszthelyi Televízióban.
| 2019. máj. 24. péntek 16:22 | Gyenesdiás
Számos rangos sikert értek el a mindössze négy éve működő Emotion Táncstúdió versenyzői.
| 2016. már. 25. péntek 14:43 | Keszthely
Új stúdióbeszélgetéssel jelentkezik televíziónk, melyben a térségi településekkel foglalkozunk.
| 2015. jún. 10. szerda 14:59 | Keszthely
Megkezdődött a Keszthelyi Televízió vezérlőjében az elavult technika lecserélése.
| 2023. nov. 15. szerda 16:38 | Sármellék-Zalavár
A beruházás a helyiek közlekedése mellett a kerékpáros turizmust is szolgálja.
10:45
Önkormányzati Híradó
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
19:23
Savaria Filmfesztivál
19:31
Egy csipetnyi szó
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
22:23
Savaria Filmfesztivál
22:31
Egy csipetnyi szó
23:00
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.