Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / LégyOTT: pénteken kezdődik a KeszthelyFest!
2024. júl. 4. csütörtök | Keszthely
LégyOTT: pénteken kezdődik a KeszthelyFest!
Pénteken kezdődik a KeszthelyFest. A város és egyben a térség legnagyobb szabású fesztiváljára több ezer vendéget várnak. A szervezők új keretrendszerbe foglalták a rendezvényt. Több helyszínen lesznek változatos programok. Idén is külön figyelmet szentelnek a kulturális- és a családi programoknak.

Idén a Fő téren egy megújult nagyszínpadot építettek. A szervezők egyedülálló koncertélményt ajánlanak, javítják a koncertek hangzását és vizuális élményét. Péntektől vasárnapig T. Danny, az Ocho Macho, a Neoton Família és a Bikini is ad itt koncertet. Majka a Viviérán lép fel. 

A fesztiválon kiemelt figyelmet fordítanak a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra: újrahasznosítható repohárral szolgálják ki a vendégeket.

A Fő téren már szinte minden gasztronómai szolgáltató kitelepült. Széles kínálat lesz. Új fejlesztésként egy állandó információs pontot alakítanak ki, ahol azonnal frissítik a tudnivalókat, így a rendezvény weboldala és a közösségi médiafelületek naprakészek maradnak. 

A Pethő-ház udvara idén is helyszín lesz. A kulturális kísérőprogramokat a Goldmark Károly Művelődési Központ szervezi. Három napon át, széles rétegnek szóló kikapcsolódást kínálnak.

„Elsősorban azoknak a gyerekes családoknak, akik szeretnek egy biztonságosabb, védett udvaron lenni. Minden délután várjuk őket. Illetve azoknak a családoknak, felnőtteknek, fiataloknak, esetleg idősebb korosztályoknak is, akik szeretnek egy pohár bor mellett egy csendesebb zenét meghallgatni, egy kultúráról szóló beszélgetést, esetleg egy interaktív beszélgetésnek a részévé válni, illetve akik a kvízeknek nagy kedvelői, mivel mindhárom napon készülünk nekik kvízekkel is” - nyilatkozta Stadler Tímea Kinga, a Goldmark Károly Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója. 

Az Amazon Ház Látogatóközpont udvara elsősorban a kisgyermekes családok célpontja lesz. Gyermekfoglalkozás, zenés produkciók, kézműves játszóház, és koncertek is lesznek pop-rocktól a jazzig bezárólag.

A KeszthelyFest a Nyugat-Balaton egyik legjelentősebb fesztiválja. Turisztikai és városmarketing szempontból is kiemelt jelentőséggel bír. A szállásadók visszajelzései alapján több vendég direkt erre az időszakra időzíti keszthelyi nyaralását. 2023-ban több mint 10 ezren érkeztek a városba a KeszthelyFestre.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2024. júl. 8. hétfő 19:15 | Keszthelly
Három napon át vonzott tömegeket a Nyugat-Balaton legnagyobb fesztiválja.
| 2024. jún. 26. szerda 19:15 | Keszthely
Több helyszínen lesznek a programok.
| 2024. jún. 6. csütörtök 19:15 | Keszthely
Újraélesztik a Street Festivált. 3 millió forintot biztosít az önkormányzat a programra.
| 2024. feb. 16. péntek 19:15 | Keszthely
Minden korosztályra gondoltak a szervezők, a zenés előadásokon túl kultúr- és gasztroudvart is terveznek.
| 2023. júl. 14. péntek 09:21 | Keszthely
Óriási érdeklődés övezte a 4 napon át tartó összművészeti fesztivált.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
09:31
Hargita TV
10:00
Híradó
10:45
Diagnózis
11:17
Természetvédelem határok nélkül
11:40
Hargita TV
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.