Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Gazdaság / Vállalkozási lehetőségek a közösségi médiában
2024. jún. 12. szerda | Kehidakustány
Vállalkozási lehetőségek a közösségi médiában
A közösségi médiában rejlő lehetőségekről szervezett előadást helyi vállalkozásoknak a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Filó Angéla neves marketing szakember tárta fel az üzletei lehetőségeket. A rendezvény egyben a kamara Marketing Klubjának alakuló programja volt.

A közösségi média és a mesterséges intelligencia soha nem látott lehetőségeket teremt ma a vállalkozásoknak. Az online térben a megfelelő embereknek, gyorsan lehet eljuttatni egy márka, vagy vállalkozás üzeneteit. Mindez pedig a bevétel növeléséhez járul hozzá. 

Filó Angéla évek óta foglalkozik vállalkozások digitális fejlesztésével és személyes márka építésükkel. Ezúttal zalai vállalkozások – például divatház, optika, vagy szálláshely – képviselőivel osztotta meg, hogyan lehetnek hatékonyabbak a közösségi médiában: „Fontos, hogy a social mediában otthon legyünk és a mesterséges intelligenciát is használjuk a napi életben. Nagyon sokan tartanak tőle, de azt gondolom, ha egy tanulási folyamaton túl vagyunk és beletesszük a megfelelő energiát a csatornák kiválasztásában és a stratégia, meg a tervezés folyamatában, akkor teljesen sikeresek lehetünk a közösségi médiában is.”

A digitális marketing szakértő kiemelte a mesterséges intelligencia jelentőségét. Ennek segítségével bejegyzéseket, videókat is lehet készíteni, ráadásul ez 30 százalékos időnyereséggel jár. A felszabaduló idő a vállalkozás más területeire fordítható, így hatékonyabb lehet a vállalkozás. 

Bontóné Ferenczi Éva divatházat működtet Keszthelyen, a COVID idején vitte fel vállalkozását a közösségi platformokra: „Nem is gondoltam, hogy ennyi emberhez el tudok vele jutni. Több vevőt generál, jobban megismerik a boltot. Míg régen az volt, hogy jó bornak nem kell a cégér és nem kell reklámozni, addig a mai világban a social média nélkül ez szerintem lehetetlen, tehát nélkülözhetetlen eleme egy vállalkozásnak.”

Az előadást a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezte. A programmal alakult meg a szervezet Marketing Klubja. A Zalaszentgróti Térségi Szervezet elnöke szerint fontos, hogy a vállalkozók a lehető legtöbb esélyt megkapják vállalkozásuk fejlesztésére. A közösségi média pedig egy olyan ágazat, ami nagyon sok lehetőséget tud nyújtani.  

Fatér Balázs, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Zalaszentgróti Térségi Szervezetének elnöke:  „Mindig lehet tovább fejlődni. Vannak akik ezt nagyon jól használják, vannak akik kevésbé használják, de mi azon dolgozunk, hogy a lehető legszélesebb lehetőségeket és praktikákat meg tudjuk mutatni a vállalkozóknak, hogy mik azok,a mik előbbre vihetik ezen a téren őket.”

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Marketing Klubja a jövőben több hasonló összejövetelt tervez. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

| 2024. máj. 23. csütörtök 19:15 | Keszthely
Keretmegállapodást írtak alá a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal.
| 2024. jan. 16. kedd 17:39 | Gyenesdiás
Gyenesdiás csaknem ötezer főt számlál. A tavalyi évben is sikerült gyarapodnia a településnek.
| 2023. már. 22. szerda 11:15 | Szentpéterúr
A szentpéterúri családi gazdaság a gabona mellett gyümölccsel és mangalicával is foglalkozik.
| 2023. jan. 25. szerda 16:49 | Keszthely
A jövőben a szervezet Keszthelyi Vállalkozásfejlesztési Irodája működik VOSZ pontként.
| 2022. szep. 22. csütörtök 13:18 | Keszthely
Keszthelyi és Székelyudvarhelyi középiskolások vettek részt egy pályázaton közösen.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
09:31
Hargita TV
10:00
Híradó
10:45
Diagnózis
11:17
Természetvédelem határok nélkül
11:40
Hargita TV
12:00
Képújság
18:00
18:30
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.