Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Másfél évtizede Gyenesdiás turizmusáért
2018. máj. 14. hétfő | Gyenesdiás
Másfél évtizede Gyenesdiás turizmusáért
15 éve dolgozik a település turizmusáért a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület. A szervezet a Darnay Pince és rendezvénypajtában tartotta születésnapi ünnepségét, ahol jelen voltak az alapító tagok is. A rendezvényen felelevenítették az elmúlt másfél évtized mérföldköveit, és szó esett a jövőbeni tervekről is.

15 évvel ezelőtt, az országban elsőként jött létre Gyenesdiáson egy olyan szervezeti egység, ahol a felelősség és a döntéshozatal a turizmus tényleges szereplőinek kezébe került. Ez a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület, amely 2003 májusában 100 fős taglétszámmal alakult meg. A szervezet elsődleges feladata a településszintű marketing és reklámmunka végzése.

Az egyesület születésnapi ünnepségén Szalóky Jenő tiszteletbeli elnök emlékezett meg az elmúlt 15 évről.

„Ez az egyesület 15 évvel ezelőtt több mint 100 taggal elindult, 97 taggal elindult, és megélte ezt a 15 évet, és eredményesnek mondhatja a tevékenységét, és ha nem lenne, akkor már hiánya lenne. A helyi közéletnek egy olyan produktuma, amire azt mondhatjuk, hogy helyben a közjót ezen a szervezeti kereten keresztül így tudjuk megteremteni, illetve hozzájárulni az egészhez.” - mondta az egyesület alapítója.

A turisztikai egyesület nagy hangsúlyt fektet az intenzív online és offline marketingtevékenységre. Az évek során számtalan kiadvánnyal segítik a vendégek tájékozódását, nem csak Gyenesdiás, hanem a környékbeli települések tekintetében is. Az egyesület szoros kapcsolatot ápol az önkormányzattal is, és jelentős szerepet tölt be a település életében.

„Gyenesdiás önkormányzata számára nagyon fontosak a településen működő civil szervezetek, nagyon büszkék vagyunk rájuk. A mai napon a 15 éves születésnapját ünneplő turisztikai egyesületre vagyunk nagyon büszkék. Nagyon örülünk annak a munkának, amit itt ők az elmúlt időszakban végeztek, úgyhogy csak gratulálni tudok a tagságnak és az elnökségnek ehhez a 15 évhez. Gyenesdiás számára nagyon fontos, meghatározó a sikeres turizmus. Mindig reménykedve várjuk, hogy jó idő lesz, sok vendégünk lesz, és ők meg elégedetten távoznak a településről.” - emelte ki Góth Imre, Gyenesdiás alpolgármestere.

A Darnay Pince és rendezvénypajtában tartott ünnepségen a jelenlegi elnökség köszönetet mondott mindazoknak, akik az elmúlt másfél évtizedben rendszeresen segítették az egyesület munkáját és rendezvényeit. A szervezet jelenlegi elnöke, Somogyi Zoltán „Max” a jövőt illetően is beszámolt a megjelenteknek.

„Mindenképpen szeretném megtartani azt az örökséget, amit kaptunk, és ennek az egyesületnek nem szabad lefele mennie, hanem csak fölfele. Vannak terveink, bemutattunk egy helyi termelői kosarat, egy táskát, amit ajándékcsomagnak szánunk, azzal is szeretnénk foglalkozni. Szeretnénk egy kicsit még jobban belemerülni a marketingbe, egy kicsit azon erősíteni. nagyon sok feladatunk van idén, van még születésnapunk, vannak különböző eseményeink.” - tájékoztatott az egyesület elnöke.

Az ünnepség fénypontjaként egy száz szeletes tortával köszöntötték az egyesületet és a megjelent tagokat is. A tortát a szervezet két ötletadó és alapító tagja, Szalóky Jenő és Semsei Sándor közösen szelte fel.

Regman Karola - Keszthelyi TV                                   

| 2024. már. 19. kedd 19:15 | Zalaegerszeg
Keszthelyen is látható alkotása a zalaegerszegi művésznek.
| 2024. már. 4. hétfő 19:15 | Keszthely
Minikonferencián több kutatását mutatták be azok, akikkel együtt dolgozott.
| 2023. okt. 24. kedd 16:01 | Alsópáhok
A jubileumot baráti körben ünnepelték meg.
| 2023. júl. 17. hétfő 15:29 | Zalakaros
Az egész hétvégét felölelő kulturális programok mellett átadták a város elismeréseit.
| 2023. júl. 14. péntek 18:14 | Keszthely
Keszthely polgármestere is gratulált Éva néninek.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.