+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Fiatal nyomozók képzéséről indított kampányt a NAV
2023. január 18. szerda 18:01
Fiatal nyomozók képzéséről indított kampányt a NAV
Fiatal nyomozók képzésére, toborzására indított kampányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Az oktatásról egy kisfilmet is készítettek, mely a pénzügyőrök pályaútját és az egyetemi képzést foglalja össze.

Végzett hallgatók láthatók a NAV Bűnügyi Főigazgatóságának toborzóvideójában. A kampány célja, hogy megismertesse az új jelentkezőkkel a hatóság munkáját. A pénzügyőrök a költségvetési csalók leleplezésében és az adófizetők pénzének visszaszerzésében is nagy szerepet vállalnak. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán már eddig is sokan végeztek, akik a képzés végeztével el is tudtak helyezkedni. A kiképzés nem egyszerű, de szorgalommal teljesíthető.

„Ez teljesen más, mint egy másik egyetem szerintem, mint egy civil szak. Itt ugye az egész egyetemi képzés egy intenzív szakasszal kezdődik augusztusban. Ez 5 hét. Ilyenkor tanuljuk meg az alaki fogásokat. Ilyenkor nem lehet nálunk ugye telefon és fizikai erőnlétet is igényel, mivel sok a testnevelés óra, tanulás is ugye van benne. Úgyhogy azért nehéz, de elvégezhető.” - osztotta meg Vörös Seron Cintia egykori NKE-s hallgató.

A rendészettudományi karon nyomozómentorok segítségével vehetnek részt a hallgatók a képzésben. A tanulmányok után nyomozóként dolgozhatnak a végzett diákok a NAV-nál.

„A képzési idő 8 félév. Az általános  felvételi követelményeken túl fizikai, egészségügyi és pszichológiai alkalmassági vizsgálatokon kell a jelentkezőknek megfelelni. Erre azért van szükség, mert a későbbi munkavégzés során nagyon fontos, hogy kollégáink kiváló állóképességgel és hasonló mentális állapotban teljesítsenek szolgálatot.” - mondta el Fidel Dávid a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának osztályvezetője.

A teljes képzés ideje alatt havonta 260 ezer forintos ösztöndíjat, ingyenes kollégiumi elhelyezést, egyenruhát és laptopot is kapnak a hallgatók.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Február 18-án ismét maskarások lepik el a várost, de az óvodákban már megkezdődtek a mulatságok.
 
Ovis szombatot tartottak a Ranolder János Római Katolikus Általános Iskolában
 
Már jegesedik a Balatonon, de még vékony a jégréteg.
 
Az elismerést az 5. BorÉRT konferencián vehette át Novák Ferenc polgármester.
 
A házassági kedv jó, a születések felülmúlják a halálozást, mégis fogy a keszthelyi népesség.
 
Sokszor kellett a tűzoltóknak kivonulniuk a szombati szélvihar miatt keletkezett károk mentesítésére.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus