+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Szerdán és csütörtökön pótlóbuszok járnak Balatonszentgyörgy és Keszthely között
2022. október 25. kedd 17:42 - Keszthely
Szerdán és csütörtökön pótlóbuszok járnak Balatonszentgyörgy és Keszthely között
Balatonszentgyörgy és Keszthely között október 26-án és 27-én pályakarbantartást végeznek, ezért módosul a menetrend a Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon. Balatonszentgyörgy és Keszthely, illetve Balatonszentgyörgy és Sümeg között pótlóbuszok közlekednek, valamint a térségben több Volánbusz járaton is elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket.

- A Helikon InterRégiók megosztva, Győr/Celldömölk—Keszthely, illetve Balatonszentgyörgy—Kaposvár/Pécs viszonylatban közlekednek.

- Budapest—Siófok felől a Keszthely—Tapolca vonalszakasz állomásaira, megállóhelyeire a Balaton InterCity vonatok pótlóbuszaihoz csatlakozó személyvonatokkal lehet eljutni.

- A Helikon InterRégió vonatok két szakasza közötti közvetlen eljutást gyorsított pótlóbuszok biztosítják, melyek Balatonszentgyörgy és Sümeg között járnak, csak Keszthelyt érintik. Ezekkel a gyorsított közvetlen pótlóbuszokkal utazva Balatonszentgyörgyön és Sümegen elérhető ugyanannak az InterRégió vonatnak a másik szakaszon közlekedő járata, így az eljutási idő nem változik a hosszabb utazások során.

Az ideiglenes menetrend elérhető itt.

A kiszámítható helyközi közlekedés érdekében szerdán és csütörtökön a Volánbusz Keszthely – Gyenesdiás – Vonyarcvashegy – Balatongyörök – Balatonederics – Tapolca útvonalon közlekedő buszjárataira érvényesek az adott szakaszra váltott vasúti bérletek és menetjegyek – a rajtuk feltüntetett viszonylatnak megfelelően.Emelt szintű szolgáltatást nyújtó autóbuszjáratok igénybevétele esetén a vasúti menetjeggyel rendelkező utasoknak a távolsági kiegészítő jegyet meg kell váltaniuk. A vasúti bérlettel rendelkező utasok távolsági kiegészítő menetjegy váltása nélkül utazhatnak.Felújítják Keszthelyen a Madách utcai vasúti átjárót is, ezért kedden 23 órától pénteken 3:30-ig lezárják a közúti forgalom elől.

via MÁV Zrt. 

galéria
 
további híreink
 
A medvék is előbújtak a barlangokból, megjósolták az időt.
 
A január 26-i testületi ülésen a többség jóváhagyta azt a határozatot, amely áremelésről szólt.
 
Több szempontból is megújul Keszthely közkedvelt fesztiválja, amely július elején várja a közönséget.
 
Kutató-mentő készülék beszerzésén dolgozik a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
 
A halál megszelídítéséről, az emberi méltóságról, a Magyar Hospice Alapítvány küldetéséről beszélgettek.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus