+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Szerdán és csütörtökön pótlóbuszok járnak Balatonszentgyörgy és Keszthely között
2022. október 25. kedd 17:42 - Keszthely
Szerdán és csütörtökön pótlóbuszok járnak Balatonszentgyörgy és Keszthely között
Balatonszentgyörgy és Keszthely között október 26-án és 27-én pályakarbantartást végeznek, ezért módosul a menetrend a Balatonszentgyörgy–Ukk vonalon. Balatonszentgyörgy és Keszthely, illetve Balatonszentgyörgy és Sümeg között pótlóbuszok közlekednek, valamint a térségben több Volánbusz járaton is elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket.

- A Helikon InterRégiók megosztva, Győr/Celldömölk—Keszthely, illetve Balatonszentgyörgy—Kaposvár/Pécs viszonylatban közlekednek.

- Budapest—Siófok felől a Keszthely—Tapolca vonalszakasz állomásaira, megállóhelyeire a Balaton InterCity vonatok pótlóbuszaihoz csatlakozó személyvonatokkal lehet eljutni.

- A Helikon InterRégió vonatok két szakasza közötti közvetlen eljutást gyorsított pótlóbuszok biztosítják, melyek Balatonszentgyörgy és Sümeg között járnak, csak Keszthelyt érintik. Ezekkel a gyorsított közvetlen pótlóbuszokkal utazva Balatonszentgyörgyön és Sümegen elérhető ugyanannak az InterRégió vonatnak a másik szakaszon közlekedő járata, így az eljutási idő nem változik a hosszabb utazások során.

Az ideiglenes menetrend elérhető itt.

A kiszámítható helyközi közlekedés érdekében szerdán és csütörtökön a Volánbusz Keszthely – Gyenesdiás – Vonyarcvashegy – Balatongyörök – Balatonederics – Tapolca útvonalon közlekedő buszjárataira érvényesek az adott szakaszra váltott vasúti bérletek és menetjegyek – a rajtuk feltüntetett viszonylatnak megfelelően.Emelt szintű szolgáltatást nyújtó autóbuszjáratok igénybevétele esetén a vasúti menetjeggyel rendelkező utasoknak a távolsági kiegészítő jegyet meg kell váltaniuk. A vasúti bérlettel rendelkező utasok távolsági kiegészítő menetjegy váltása nélkül utazhatnak.Felújítják Keszthelyen a Madách utcai vasúti átjárót is, ezért kedden 23 órától pénteken 3:30-ig lezárják a közúti forgalom elől.

via MÁV Zrt. 

galéria
 
további híreink
 
A találkozó célja volt, hogy az elmúlt időszak sikereit, jó gyakorlatait bemutassák egymásnak.
 
Keczeli Bianka és Major Veronika sportlövők voltak az est vendégei.
 
Ezúttal Balatonudvari és Vonyarcvashegy között több szakasz válhatott komfortosabbá.
 
A programba december 15-ig lehet regisztrálni.
 
A Híradó Plusz vendége: Mokos János káplán, a Ranolder iskola hitoktatója.
 
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus