+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Közösségi edzést tartottak a Békés Harcosok
2022. szeptember 6. kedd 15:58 - Zalaszántó
Közösségi edzést tartottak a Békés Harcosok
Közösségi edzést tartottak a Békés Harcosok. A zalaszántói sport egyesülethez az ország több pontjáról is csatlakoztak csapatok, de civileket is vártak. A program célja a mozgás népszerűsítése, a különböző egyesületek tagjainak megismerése volt. A csaknem egy órás köredzés után még egy 10 kilométeres futás várt a résztvevőkre.

A tűző napsütés sem tántorította el a résztvevőket attól, hogy együtt mozogjanak. A Békés harcosok edzője, Forgács Péter diktálta a feladatokat és az iramot. Sokan nagyon kitartóan hajtották végre az egyáltalán nem könnyű gyakorlatokat. A különböző sportegyesületek tagjai nagy örömmel vettek részt az edzésen.       

„Mindig szívesen részt veszünk az ilyen Spartan csapatépítő rendezvényeken. A tabata soha nem volt a kedvencem, mert az eléggé nagy kihívás, mert eléggé monoton. A monotónia az, ami eléggé meg tudja törni az embert, de nagyon jó kis edzés volt.” - mondta Iffiú Lívia, a Spartan Training Group Zalaegerszeg csapat tagja.

A zalaszántói programra többek között Zalaegerszegről, Győrből és Ajkáról is érkeztek csapatok. A sportolók rendszeresen találkoznak egymással különböző versenyeken. Itt azonban jó hangulatban, kötetlen formában volt lehetőség beszélgetni egymással.      

„Régen is szokás volt mindig, hogy a közeli városok csapatai össze szoktak jönni egy-egy közös edzés alkalmára. A covid sajnos ezt így keresztűlhúzta, úgyhogy ez az első ilyen megmérettetés, hogy új tagok is találkoznak, illetve régiek. Mondhatnám úgy is, hogy a régi tagokkal jó dolog újra találkozni, az újakat viszont nagy öröm megismerni.” - tájékoztatott Horváth Tamás, a Spartan Training Group Szombathely elnöke.

A Békés Harcosok, amellett, hogy rendszeresen megmérettetik magukat különböző versenyeken, fontosnak tartják a sport népszerűsítését. Éppen ezért volt nagy öröm számukra, hogy az edzésbe civilek is bekapcsolódtak.          

„Tulajdonképpen ennek elsősorban az volt az oka, hogy a csapataink tudjanak találkozni, illetve, hogy megmutassuk azoknak az embereknek is ezt a sportot, akik még csak ismerkednének vele vagy akár nézőként szeretnének hozzá egy kicsit közelebb kerülni, de erre nincs módjuk, mert nem tudnak akár több száz kilométert utazni egy ilyen versenynek a megnézéséért. Nagyon jó baráti kapcsolatot ápolnak ezek a csapatok.” - emelte ki Forgács Péter, a Békés harcosok Sport Egyesület elnöke.

Az edzést követően néhány perc pihenő következett. Ezután a csapattagok közösen indultak útnak, hogy felfussanak a Tátika várához.                               

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A program célja volt, hogy tartalmas kikapcsolódást biztosítsanak a keszthelyi családoknak.
 
Ismét a Helikon Kastélymúzeum volt az egyik helyszíne a rendhagyó közösségi véradásnak.
 
Irak, Szíria, Libanon és Jordánia keresztény közösségeit mutatja be egy nemrég megjelent kiadvány.
 
Belügyminisztériumi támogatásból és az önkormányzat önerejéből korszerűsítették az utcát.
 
A városvezetés szándéka, hogy minél több közösségi teret, játszóteret újítson fel, vagy építsen
 
A Híradó Plusz vendége: Tar László, a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda Nonprofit Kft. ügyvezetője.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár