+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Bajban van az Állatvédelmi Járőrszolgálat
2022. április 28. csütörtök 17:08 - Keszthely
Bajban van az Állatvédelmi Járőrszolgálat
Elfogyott az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala Megyei Egyesületének pénze. A dráguló állatorvosi és más költségek miatt nem tudják fedezni a kutyák etetését és az ivartalanítási akciójukat sem. Kérik, aki tud, segítsen!

Éheztetett, bántalmazott, rossz körülmények közt tartott állatok mentésével foglalkozik elsősorban a zalai Állatvédelmi Járőrszolgálat. Egy évvel ezelőtt ivartalanítási akciót is hirdettek. Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen térítésmentesen végezték el a beavatkozásokat. A nehéz helyzetben lévő kutyatulajdonosoknak nyújtott segítség célja az volt, hogy kevesebb gazdátlan állat legyen.A szolgálat bajba került, nem bírnak megnövekedett költségekkel. A közösségi médiában tettek közzé segítségkérő felhívást. Jelenleg is 12 kölyökkutya keresi náluk a gazdáját és ez tavassza l általában tovább növekszik.

Igaz Klaudia, az egyesület elnöke: „Ne fogjuk tudni bírni ezt tovább. Azt kell, hogy mondjam, nem telt el még 24 óra azóta, hogy ezt a felhívást közzé tettük, nagyon sokan segítettek. Most már kezdek egy kicsit megnyugodni. De ahhoz, hogy tényleg stabilan tovább tudjunk működni és azokat a plusz dolgokat, mint az említett ivartalanítást is el tudjuk végeztetni az állatorvosokkal, ahhoz nagyon nagy szükség van a további segítségekre.”

A legfontosabb az lenne, hogy további támogatókkal egészüljön ki a bázisuk. Ha csak havi ezer forintokkal segítenek nekik, az már számukra egy kiszámítható bevételt jelent. Az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala Megyei Egyesületének számlaszáma megtalálható a civil szervezet közösségi oldalán és a Keszthelyi Televízió felületein is.

Az állatvédelmi szolgálat közösségi oldala és számlaszáma itt érhető el

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TVgaléria
1
2
 
 
további híreink
 
A találkozó célja volt, hogy az elmúlt időszak sikereit, jó gyakorlatait bemutassák egymásnak.
 
Keczeli Bianka és Major Veronika sportlövők voltak az est vendégei.
 
Ezúttal Balatonudvari és Vonyarcvashegy között több szakasz válhatott komfortosabbá.
 
A programba december 15-ig lehet regisztrálni.
 
A Híradó Plusz vendége: Mokos János káplán, a Ranolder iskola hitoktatója.
 
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus