+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Átépítjük a stúdiónkat!
2022. március 10. csütörtök 17:12 - Keszthely
Átépítjük a stúdiónkat!
Megújul a Keszthelyi Televízió stúdiója. Az elmúlt hetekben lebontottuk a régi díszleteket. Az új berendezés és háttér tervezését és a kivitelezését országos televíziók díszletezésében tapasztalt szakemberek végezték. A stúdióval együtt új arculatot kap a Híradó is. Szeptemberig valamennyi műsorunk új külsővel, új tartalommal jelentkezik.

Javában zajlik a stúdió díszletének építése. A szakemberek először azokat a síneket szerelték fel, amelyek segítségével a háttereket lehet mozgatni. A feladatokból a televízió munkatársai is kiveszik a részüket. Sok kollégánk több évtizede dolgozik a tévénél, ahol először történik ilyen nagyszabású és teljeskörű átalakulás.         

„Az elmúlt 25 évben többször is volt a Keszthelyi Televíziónál arculatváltás. Ez most egy olyan váltás lesz, ami minden igényünket ki fogja elégíteni. Kép világában, díszletben, mindenben meg fog újulni a stúdió.” - mondta Somogyi Ákos, a Keszthelyi Televízió műszaki vezetője.

A televíziózásban is évről évre változnak a trendek. A munkatársak és a nézők szempontjából is fontos, hogy a látvány és a műsorok tartalma is haladjon a korral. A Keszthelyi Televízióban nem csak a díszlet újul meg, hanem a műsorok is ráncfelvarráson esnek át.

„Az elsődleges szempont az volt, hogy a televízió helyi jellegét megtartsuk. A díszletünk is tükrözni fogja a keszthelyi környék, a város jellegzetességeit. A Balaton színe is visszaköszön majd, és emellett egy nagyon modern és a mai kornak megfelelő díszlet lesz felépítve.” - emelte ki Németh Sándor, a Keszthelyi Televízió szakmai vezetője.

A Keszthelyi Televízió új arculatának koncepciója Manninger Beáta nevéhez fűződik. A programigazgató február elsején nagyszabású tervekkel érkezett a szerkesztőségbe. Az első ütemben a stúdió teljes berendezését cseréljük le. A tervezésben a fővárosi szakemberek mellett munkatársaink is közreműködtek.

„Az, hogyha látnak egy harmonikus stúdióbelsőt, szívesebben hallgatják meg azt is, hogy abban a stúdióbelsőben milyen tartalom hangzik el, a beszélgetést is. Nem titok az sem, hogy ezzel egyidőben megújulnak a műsorvezetői sminkek, a ruházkodás, és minden egyéb más, ami hozzá tartozik. Az csak egy fél siker, ha megújítunk egy stúdióbelsőt, ahhoz mindent hozzá kell varrni.” - tájékoztatott Manninger Beáta, a Keszthelyi Televízió programigazgatója.

Nézőink ma este láthatják utoljára a jól megszokott Híradó főcímet és hátteret. Holnaptól az összes többi mellett, hírműsorunk is megújult külsővel jelentkezik.         

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A Híradó Plusz vendége: Lengl Zoltán állami főépítész
 
Az eseményt hagyományteremtő szándékkal hívták életre.
 
A Promenád Kávéház fügés-diós szaloncukra az első,a Sütibolt meggyes-marcipános kreációja a harmadik lett
 
Kilencedik alkalommal jelent meg a régióban méltán népszerű iadvány, tizenkilenc szerző írásai olvashatók
 
A bőséges csapadéknak köszönhetően az elmúlt nyolc napban 6 centiméternyit emelkedett a vízállás.
 
Kétmillió forint értékben ajánlott fel tartós élelmiszert a rászorulóknak egy keszthelyi vállalkozás.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus