+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Bemutatta új jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom
2022. január 14. péntek 16:39 - Hévíz
Bemutatta új jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom
A Mi Hazánk nem pártot akar építeni, hanem határokon átnyúló hazát – hangzott el a politikai szervezet hévízi sajtótájékoztatóján. A Mi Hazánk Mozgalom csütörtökön mutatta be Berei Gábort, a Zala 2. sz. választókerület új országgyűlési képviselőjelöltjét. Elhangzott, a párt elkezdte a kampányt, mert mindent meg akar tenni azért, hogy felszámolja a COVID-diktatúrát.

Egy keszthelyi vállalkozó, Berei Gábor a Mi Hazánk Mozgalom új jelöltje a Zala 2. sz. választókerületben az áprilisi országgyűlési választásokon. A csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, a párt egy fiatalos, ütőképes csapatot szeretne felépíteni. Céljuk, hogy - mint fogalmaztak – igazi, valóban jobboldali pártként bejussanak a parlamentbe. Kifejtették, a Mi Hazánk nem oltásellenes, de nem értenek egyet azzal, hogy bizonyos ágazatokban kötelezik a dolgozókat a vakcina felvételére. Kiemelték, a gyermekek oltásával sem értenek egyet.  

„A Mi Hazánk nem oltásellenes, mi a kötelező oltás ellen lépünk fel, illetve a COVID-diktatúra ellen. Tehát, hogy embereket, dolgozókat ne kényszerítsenek arra, hogy a munkahelyük megtartása érdekében egy, kettő, három, négy, öt vagy ki tudja mennyi oltást felvegyenek, és saját véleményüket, illetve saját akaratukat ne tudják képviselni.” - tájékoztatott Kiss Ferenc, a Mi Hazánk Mozgalom Zala megyei elnöke.

A Mi Hazánk Mozgalom keszthelyi jelöltje elmondta, van min javítani a városban. Kifejtette, az elmúlt 20 évben leépülés volt tapasztalható a térség gazdasági életében. Berei Gábor hozzátette, képviselőként törekedni fog arra, hogy olyan dolgokat is kimondjon, amiket eddig nem tudtak, vagy nem akartak megtenni. Úgy fogalmazott, a párt célja a globalista baloldali tömb leváltása, az emberek napi problémáinak megoldása. Elhangzott, a Mi Hazánk a mérleg nyelve szeretne lenni a parlamentben.

„Keszthelyi viszonylatban az ellenzéki oldalon szeretnék helyet foglalni a jelenlegi uram-bátyám rendszerrel szemben. Keszthelyi viszonylatban a Virradat program turisztikai fejlesztését kívánom végrehajtatni. Azokon a településeken, ahol a mezőgazdaság a húzó ágazat az adott választókerületen belül, ott pedig a mezőgazdasági részét a Virradat programnak.” - emelte ki Berei Gábor, a Zala 2. sz. választókerület képviselőjelöltje.

A csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, a közeljövőben részletesen is megismerhetik a választópolgárok a Virradat programot. A párt képviselői elmondták, ez az élet minden területére – így többek között a nyugdíjakra, a mezőgazdaságra, az egészségügyre és a turizmusra is kiterjed.                  

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Az alkotás mellett felújítanak a táborozók.
 
Vendégünk: kérdezem Molnárné Riskó Erzsébet, a Zala Megye Népművészetéért Alapítvány kuratóriumi elnöké
 
Frontálisan ütközött két személyautó a 76-os főúton Zalacsány térségében.
 
A gyógy- és ivóvizek fontosságát hangsúlyozza a Zalakarosi Fürdő és a Freya Hotel összefogása.
 
Bódi Mária Magdolna születésének 101. évfordulóján rendeztek kerékpáros zarándoklatot.
 
Táborzáró koncertet adott a Dél-Dunántúli Regionális Fúvószenekar Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár