+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Bemutatta új jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom
2022. január 14. péntek 16:39 - Hévíz
Bemutatta új jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom
A Mi Hazánk nem pártot akar építeni, hanem határokon átnyúló hazát – hangzott el a politikai szervezet hévízi sajtótájékoztatóján. A Mi Hazánk Mozgalom csütörtökön mutatta be Berei Gábort, a Zala 2. sz. választókerület új országgyűlési képviselőjelöltjét. Elhangzott, a párt elkezdte a kampányt, mert mindent meg akar tenni azért, hogy felszámolja a COVID-diktatúrát.

Egy keszthelyi vállalkozó, Berei Gábor a Mi Hazánk Mozgalom új jelöltje a Zala 2. sz. választókerületben az áprilisi országgyűlési választásokon. A csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, a párt egy fiatalos, ütőképes csapatot szeretne felépíteni. Céljuk, hogy - mint fogalmaztak – igazi, valóban jobboldali pártként bejussanak a parlamentbe. Kifejtették, a Mi Hazánk nem oltásellenes, de nem értenek egyet azzal, hogy bizonyos ágazatokban kötelezik a dolgozókat a vakcina felvételére. Kiemelték, a gyermekek oltásával sem értenek egyet.  

„A Mi Hazánk nem oltásellenes, mi a kötelező oltás ellen lépünk fel, illetve a COVID-diktatúra ellen. Tehát, hogy embereket, dolgozókat ne kényszerítsenek arra, hogy a munkahelyük megtartása érdekében egy, kettő, három, négy, öt vagy ki tudja mennyi oltást felvegyenek, és saját véleményüket, illetve saját akaratukat ne tudják képviselni.” - tájékoztatott Kiss Ferenc, a Mi Hazánk Mozgalom Zala megyei elnöke.

A Mi Hazánk Mozgalom keszthelyi jelöltje elmondta, van min javítani a városban. Kifejtette, az elmúlt 20 évben leépülés volt tapasztalható a térség gazdasági életében. Berei Gábor hozzátette, képviselőként törekedni fog arra, hogy olyan dolgokat is kimondjon, amiket eddig nem tudtak, vagy nem akartak megtenni. Úgy fogalmazott, a párt célja a globalista baloldali tömb leváltása, az emberek napi problémáinak megoldása. Elhangzott, a Mi Hazánk a mérleg nyelve szeretne lenni a parlamentben.

„Keszthelyi viszonylatban az ellenzéki oldalon szeretnék helyet foglalni a jelenlegi uram-bátyám rendszerrel szemben. Keszthelyi viszonylatban a Virradat program turisztikai fejlesztését kívánom végrehajtatni. Azokon a településeken, ahol a mezőgazdaság a húzó ágazat az adott választókerületen belül, ott pedig a mezőgazdasági részét a Virradat programnak.” - emelte ki Berei Gábor, a Zala 2. sz. választókerület képviselőjelöltje.

A csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, a közeljövőben részletesen is megismerhetik a választópolgárok a Virradat programot. A párt képviselői elmondták, ez az élet minden területére – így többek között a nyugdíjakra, a mezőgazdaságra, az egészségügyre és a turizmusra is kiterjed.                  

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus