+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Egy éves a Matrix Gym
2021. október 4. hétfő 15:18 - Keszthely
Egy éves a Matrix Gym
Egy éves születésnapját ünnepelte hétvégén a Mátrix Gym. A sétálóutcában megnyílt edzőterem akciókkal, nyílt órákkal és közönségtalálkozókkal várta az érdeklődőket. Az Exatlon versenyzői, Novák Zalán és Buzás Dorottya tartottak edzéseket, de a terem személyi edzői is bemutatkoztak.

Buzás Dorottya tartott edzést az érdeklődőknek szombaton. Az Exatlon döntőse a Mátrix Gym első születésnapja alkalmából tett eleget a meghívásnak. A sportoló már hazajár ebbe a terembe, hiszen hetente több alkalommal is itt edz.    

„Nagy öröm az, hogy meghívtak a születésnapra. Mióta hazajöttem, azóta is folyamatosan itt edzek, illetve kiskorom óta folyamatosan a sport a mindennapjaim része, ezért nem is tudnám elképzelni, hogy ne edzek. Most a kézilabda mellett kiegészítésképpen mindenféleképpen a termi edzéseket választom, és itt a teremben minden lehetőség adott ahhoz, hogy a legjobb edzéseket tudjam elvégezni.” - mondta az Exatlon Hungary döntőse.

Az edzés mellett a sportoló közönségtalálkozót is tartott, ahol megosztotta dominikai élményeit az érdeklődőkkel. Természetesen autogramot is osztott és közös fotózkodásra is volt lehetőség.      

A Mátrix Gym egy éves születésnapján számos akcióval várták a vendégeket, akik a terem edzőivel is találkozhattak és nyílt órákon is részt vehettek. Többen közülük rendszeres látogatói a teremnek.          

„Legtöbbször itt fönt vagyok a második szinten. Ilyen kis lazább edzéseket szeretek, amiket még el tud viselni a testem. Szeretek ide járni, mert kellemes feljönni és sportolni is úgy alapból.” - emelte ki egy résztvevő, Spaci Gabriella.

Az edzőterem tavaly ősszel nyitotta meg kapuit a sétálóutcán, a világjárvány miatt azonban sokáig zárva kellett tartaniuk. A korlátozások időszakát nehezen vészelték át, de bíznak benne, hogy a jövőben egyre többen választják a mozgást.        

„45 napot tudtunk üzemelni, utána 7-8 hónap nagyon kemény kényszerleállás következett. így egy év után, most, hogy újra járhatunk terembe, szeretnénk felhívni az emberek figyelmét a mozgás fontosságára. Ezért csinálunk rengeteg akciót, most ez az egy éves szülinap ennek az akciósorozatnak az első állomása.” - tájékoztatott Csiza Márton, a Mátrix Gym ügyvezetője.

A Mátrix Gymben nem csak a profi gépeket és személyi edzőket vehetik igénybe a sportolni vágyók. Várhatóan heteken belül csoportos órákra is lehet majd jelentkezni.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Nem csak a parton, a vízen is legyünk körültekintőek, hogy elkerüljük a baleseteket!
 
Volt szépségverseny, kutyasuli-bemutató és sok játék.
 
A szentséget Udvardy György veszprémi érsek szolgáltatta ki.
 
A Híradó Plusz vendége Feiler Zsuzsanna, a Sármelléki Általános Iskola igazgatója.
 
Lőversenyre érkeztek az erdőgazdálkodásban dolgozók.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár