+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Osztályműsorok és gólyaavató
2021. szeptember 10. péntek 15:53 - Keszthely
Osztályműsorok és gólyaavató
Immár teljes jogú tagjai a Vajda János Gimnáziumnak a kilencedikes diákok. A 34. Vajda Napokon ugyanis az iskola új gólyáit is felavatták a végzősök. A hagyományos rendezvényre idén is műsorral készültek az osztályok, az esemény célja a szórakozás mellett a közösségépítés.

Nagy sikert arattak az osztályműsorok a Vajda Napokon. Az iskola diákjai humoros fellépésekkel örvendeztették meg társaikat és tanáraikat. A színpadon kiderült, hogy sok tanuló rendelkezik színészi vénával, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga kiválasztani a legjobb produkciót. Az esemény megszervezése a tavaly győztes osztályra hárult, így az idén a 11. B rendezte a programot.    

„Májusban elkezdtünk komolyabban foglalkozni a szervezéssel és szerencsére sikerült jól szétosztani a feladatokat az osztályban. Különböző csoportokra oszlottunk, így mindenkinek volt valami dolga. Senki nem volt kihagyva és senki nem szakadt meg a feladatok alatt. Szerencsére ez nagyon jól működött, dinamikusan és tudtunk haladni is. Az igazi komoly munka most zajlott, az elmúlt 2-3 hétben.” - mondta Kurusta Sára, a Vajda János Gimnázium egyik szervező diákja.

A 34. Vajda Napok nagyon jó hangulatban zajlott és az időjárás is kegyes volt a diákokhoz. Ennek köszönhetően minden programjukat az udvaron tudták megszervezni. Kitelepült a büfé is, ahol palacsintával, pizzával kínálták a tanulókat. A szervező osztály mindkét nap helytállt, nagyon összeszedetten és szakszerűen vezényelték le a programokat.

„Körbenézek, elég jó. A kapott visszajelzések alapján mindenki azt mondta, hogy nagyon örül, hogy így sikerült a Vajda Napok. A programok jók lettek, minden úgy sikerült, ahogy elterveztük igazából.” - tette hozzá a Vajda János Gimnázium másik szervező diákja, Legoza Ádám.

Pénteken délután a gólyáké és a végzősöké volt a főszerep. A 12. B-sek stílusosan, tűzoltó autókkal érkeztek meg az iskolába, hogy kezdetét vegye a gólyaavató. Az elsősöknek válogatott feladatokat találtak ki a negyedikesek, amelyek többségét közönség előtt, a keszthelyi Fő téren kellett végrehajtaniuk. Az iskola számára nagy öröm, hogy megtarthatták a rendezvényt.                       

„Egy majdnem két éves szünet és korlátozás után tudtuk újra egybegyűjteni a közösség minden tagját. Ez azt jelenti, hogy itt vannak a gyerekek, itt vannak a tanárok, és itt vannak természetesen a segítő szülők is, akik óriási segítséget nyújtottak az osztályoknak. Már a tegnapi nap azt tudom mondani, hogy óriási ovációval és frenetikus örömmel zajlott. Ezt a fajta csodálatos időt, hogy kijöhettünk ide, az udvarra, ismét együtt lehettünk, ez gyakorlatilag egyedülálló volt. Mindenki nagyon várta már az iskolába való visszatérést.” - tájékoztatott Varga Sz. Gábor, a Vajda János Gimnázium igazgatója.

A 34. Vajda Napok a gólyaavatóval, majd este a gólyafesttel zárja a kapuit.

Regman Karola - Keszthelyi TV  

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Az iszaokotrás, a térségi marketing és az összefogás állt a középpontban a tanácskozáson.
 
A regionális megmérettetésen magyar költők tollából származó verseket hallgathattak meg.
 
A Vajda János Gimnázium a vármegye legaktívabb diákolimpiai középiskolája.
 
Az új bérlet- és kedvezményrendszerről tájékoztató weboldalt indított a MÁV-VOLÁN-csoport.
 
A találkozót a Keszthely-Kertvárosért Egyesület szervezte.
 
A keszthelyi versenyző 10 méteres légpisztoly számban 10. lett.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus