+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megkezdődött az előszezon a kutyás parkban
2021. május 17. hétfő 11:04 - Keszthely
Megkezdődött az előszezon a kutyás parkban
Elkezdődött a szezon a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertben. A nyitóhétvégén a törzsvendégek mellett új látogatók is érkeztek a helyszínre. A tavalyi sikerévet idén is szeretnék megismételni, bővült a terasz és programokkal is készülnek az üzemeltetők.

Luna és gazdája törzsvendégnek számítanak a Kutyás parkban. Alig várták már, hogy jöhessenek és találkozzanak a többiekkel, valamint, hogy víz közelben lehessenek. A kutya kölyökkorától kezdve itt szocializálódott, nagy a mozgásigénye, a körbekerített parkban biztonságos keretek között futhatta ki magát. De nem ő volt az egyetlen, aki szívesen rohant be a vízbe a játéka után. Sőt, olyan kutyus is akadt, aki most ismerkedett a vízzel. Pablo pár hónapos, az agility pálya teljesítését is most tanulja. Gazdáival Budapestről érkeztek Keszthelyre a hétvégére, hogy kicsit kikapcsolódjanak, valamint azért, hogy a kölyökkutya megtapasztalja azt, hogy milyen a nagyobb ebekkel találkozni.

„Jó idő van. És találtuk az interneten, hogy van ez a jó kis kutyás hely víz közelben, úgyhogy ez nagyon izgalmas lehet a kutyánknak. Ő egy nagyon fiatal kutya 4-5 hónapos, úgyhogy most kezdi ismerni ezt a másokkal barátkozó - bemegyünk a vízbe helyzetet. Úgyhogy egy nagyon izgalmas hely, örülünk, hogy megtaláltuk a helyet.” - mondta el Márkusz Tibor.

A Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert tavaly nyitotta meg kapuit. Sokan látogattak el a helyszínre, sikeres szezont zártak az üzemeltetők,. Ezt idén is szeretnék megismételni. Jelenleg még védettségi igazolvánnyal kell rendelkezniük az ide betérőknek, ám várhatóan ez a későbbiekben nem lesz szükséges.

„Azt tudjuk ígérni, amit tavaly is ígértünk, egy fantasztikus hangulatot, nagyon jó kikapcsolódást és hát szeretnénk majd rendezvényeket, aktivitásokat is szervezni, amint a helyzet is ezt megengedi. És hát természetesen nem csak szezonban, hanem szezon után is szeretnénk még különböző programokat szervezni.” - osztotta meg Sziládi-Kovács Tibor a park üzemeltetője.

A tavalyi évhez képest fejlesztések is történtek a helyszínen, hogy még több és színvonalasabb szolgáltatást nyújthassanak a látogatóknak és a kutyáknak egyaránt. Ezekre igény is volt, így fontosnak tartották az üzemeltetők, hogy megvalósítsák az elképzeléseket.

„Idén egyébként bővítettük a szolgáltatásainkat. Mind a vendéglátóegységet, mind pedig egy külön kis elkerített részt építettünk kutyusoknak, amit külön ki  lehet bérelni. Tehát olyan kutyák, akik kevésbé szocializáltak ott nyugodtan tudnak lenni. Emellett a kutya játszóteret is folyamatosan fejlesztjük és a piknikkert befogadóképességét is növeltük.”                        

A Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkertbe továbbra is csak oltott, féregtelenített és jól szocializált kutyákat engednek be az üzemeltetők. A belépőjegy 300 forint, a kutyáknak pedig 200. A begyűlt összeget a park minőségének fenntartására fordítják. A helyszín természetesen kutya nélkül is látogatható. A programokról bővebben közösségi oldalukon osztanak meg információkat az üzemeltetők. 

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az iszaokotrás, a térségi marketing és az összefogás állt a középpontban a tanácskozáson.
 
A regionális megmérettetésen magyar költők tollából származó verseket hallgathattak meg.
 
A Vajda János Gimnázium a vármegye legaktívabb diákolimpiai középiskolája.
 
Az új bérlet- és kedvezményrendszerről tájékoztató weboldalt indított a MÁV-VOLÁN-csoport.
 
A találkozót a Keszthely-Kertvárosért Egyesület szervezte.
 
A keszthelyi versenyző 10 méteres légpisztoly számban 10. lett.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus