Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Későbbi időpontban adják át a sportolói elismeréseket
2021. feb. 19. péntek | Keszthely
Későbbi időpontban adják át a sportolói elismeréseket
Minden évben jelentős összeggel támogatja Keszthely városa a sportegyesületeket, melyek igazolt versenyzői hazai és nemzetközi színtéren egyaránt kiemelkedő eredményeket hoznak. Az anyagi hozzájáruláson túl a jó tanuló, jó sportolók és a kiváló teljesítményt nyújtók, valamint edzőik munkáját is elismeri. Sportegyesületek, szakosztályok sportolói országos, nemzetközi, valamint világversenyeken érnek el, öregbítve ezzel Keszthely hírnevét is. A hagyományos Sportgála a pandémiás helyzet miatt elmarad, az elismerések átadására egy későbbi időpontban kerül sor.

A Keszthely városában működő sportszervezetei között nagyon sok olyan sportoló van, aki a választott sportágban évről-évre szép eredményt ér el. Teszik ezt kitartó munkával, elszántsággal akár hazai, akár nemzetközi szinten.  A sportolók és a felkészítő edzők kiemelkedő teljesítményének elismerésére hagyományosan január, február hónapban került sor az elmúlt években.

"Nem titkoltan azzal a céllal,hogy rávilágítsunk a keszthelyi sport értékeire, bemutassuk egy kicsit a város lakosságának a keszthelyi sportéletet és nem utolsó sorban azzal a céllal, hogy a keszthelyi sportolóknak legyen egy kitüntetett napja, amikor a városi lehetőségeket, a reflektorfényt rájuk világítsuk és ezen a napon szoktuk átadni a Keszthely Város Önkormányzata által megítélt sportolói kitüntetéseket is. "- mondta el az Emberi Erőforrások Bizottságának elnöke, Csótár András.

A Sportgálát minden évben a Balaton Színházban rendezték meg. A nagyszabású, műsorral egybekötött programra a koronavírus járvány okozta helyzetben az idén, a téli hónapokban nincs lehetőség. A kiválóságok díjazása azonban nem marad el.

"Viszont mi úgy gondoljuk, hogy az a sok kiemelkedő érték, amit a keszthelyi sportolók nem csak a hazai versenyek alkalmával, hanem nemzetközi versenyeken is megteremtenek, hiszen a városnak a hírnevét öregbítik. Az a nagy munka, amit egész évben végeznek azért, hogy dicsőséget szerezzenek maguknak, egyesületüknek és Keszthely városának, megérdemli azt, hogy mindenképpen reflektorfénybe kerülhessenek. Így most mi úgy gondoljuk, hogy talán a Város Napja, amit mindig a nyár elején szoktunk megünnepelni, alkalmas időpont lesz arra, hogy a kitüntetéseket átadhassuk."- adott tájékoztatást Csótár András.

Tizenegy kategóriában érkeztek kitüntetésre javaslatok. Több sportágban nem csak egy sportolót terjesztettek fel. Az önkormányzatnak választani kellett. Elsősorban a sporteredményeket vették figyelembe, de az elismerések odaítélésénél sokat jelentett a sportolók folyamatos fejlődése is.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

| 2023. ápr. 21. péntek 16:46 | Keszthely
Ismét megrendezték a Sportgálát Keszthelyen, ahol 15 egyesületet láttak vendégül.
| 2020. ápr. 18. szombat 17:40 | Keszthely
Az elmaradt tokiói olimpia is rosszul érinti a versenyzőket, de az edzési lehetőségek is nehezebbek.
| 2019. feb. 1. péntek 14:25 | Keszthely
A legjobb keszthelyi sportolók kaptak kitüntetést a Balaton Színház Simándy termében rendezett gálán.
| 2018. aug. 29. szerda 09:21 | Vonyarcvashegy
Lezárult a Mozdulj Balaton! sportrendezvény.
| 2018. jan. 26. péntek 16:22 | Keszthely
Edzők, oktatók és sportolók is elismeréseket vehettek át a Balaton Színházban megtartott Sportgálán.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
07:15
Balatoni Mozaik
07:45
Balasport 2023
08:15
Sporttárs
08:51
Savaria Filmfesztivál
09:00
Kukkantó
09:24
Savaria Filmfesztivál
09:26
09:28
Ludovika TV
10:00
Híradó
10:45
Balasport 2023
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.