+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A szolgálatot teljesítőket köszöntötték szilveszter este
2020. december 31. csütörtök 20:46 - Keszthely
A szolgálatot teljesítőket köszöntötték szilveszter este
A mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket is köszöntötte Keszthely polgármestere szilveszter este. Nagy Bálint kiemelte, minden évben fontosnak tartja megköszönni a szolgálatot teljesítők munkáját, idén azonban különösen lényeges köszönetet mondani azoknak, akikre a járvány plusz terheket rótt. A mentők és a rendvédelmi szervek idén hidegtál-csomagot és pezsgőt kaptak Keszthely Város Önkormányzatától.

A hagyományoknak megfelelően idén sem maradt el a tűzoltók, a mentők és a rendőrök köszöntése az év utolsó napján. A vírushelyzetre való tekintettel azonban rendhagyó módon, szabadtéren köszönte meg a szolgálatot teljesítők munkáját Keszthely polgármestere. Nagy Bálint a Keszthelyi Mentőállomás előtt elmondta, 2020-ban az egészségügyi dolgozókra és ezen belül a mentőkre is hatalmas feladat hárult, így ezért külön köszönet illeti őket. Az állomás vezetője kiemelte alapvetően pozitívan zárják az évet.      

„Hála Istennek a kezdeti nehézségek után folyamatos ellátás volt, nem volt hiány semmilyen védőeszközben és el tudtuk látni a feladatunkat. A mai napig is folyamatosan érkeznek a riasztások és megyünk, hozzuk, visszük ezeket a betegeket és ezek mellett persze természetesen olyan esetekhez is vonulnunk kellett, ahova bármikor máskor. Tehát belgyógyászati panaszok, rosszullétek, balesetek, egyéb más esetek. Igazából én azt mondom, hogy jól zártuk ezt az évet.” - mondta Kulcsár Balázs, a Keszthelyi Mentőállomás vezetője.

A mentőket követően a Keszthelyi Rendőrkapitányságra látogattak el Keszthely elöljárói. A szolgálatosokat idén pezsgővel, és hidegtál csomaggal köszöntötték. A Keszthelyi Rendőrkapitányságon tiszteletadással fogadták Nagy Bálintot, valamint Csótár András és Dósa Zsolt bizottsági elnököket. Keszthely polgármestere itt is köszönetét fejezte ki a rendvédelmi szervnek az egész éves munkájukért. Zala megye rendőrfőkapitánya köszönetet mondott a város elöljáróinak.   

„Számomra ez az első alkalom, hogy ennek részese lehettem, de azt bizton állíthatom, hogy nem csak engem érintett meg ez a dolog, hanem a kollégáim is nagyon jó szívvel vették. Azért az átlagember karácsonykor, szilveszterkor, húsvétkor és egyéb sátoros ünnepekkor általában a családjával tölti ezeket az ünnepeket. Nekünk kicsit más sors jutott, mi ezt választottuk és nincs is ezzel semmi probléma, hiszen a szolgálat ezzel jár, de azért nagyon jól esik, amikor ezt mások is észreveszik, elismerik és ilyen formában meg is köszönik nekünk.” - tájékoztatott Vereckei Csaba, Zala megye rendőrfőkapitánya.

Nagy Bálint külön megköszönte azoknak a munkáját, akik szilveszter éjszaka teljesítenek szolgálatot. Kiemelte, a járványhelyzetben a rendőrökre is plusz terhek hárultak, de a keszthelyi állomány sikeresen ellátta a feladatait.

„Egy különösen nehéz év volt az idei. Ez a különös nehézség, ez leginkább igaz vagy különösen igaz azokra az emberekre, akik egészségügyben, rendfenntartásban vagy a katasztrófavédelem területén dolgoznak. Nagyon fontosnak tartottam normál esetben is, normál évben is, ilyenkor meg aztán különösen, hogy Keszthely városa köszönetet mondjon jelképesen az ilyenkor, szilveszter éjszakáján szolgálatot teljesítő munkatársainknak, hiszen valamennyien Keszthely városáért dolgozunk.” - emelte ki Keszthely polgármestere.

A rendőrök az autók megkülönböztető jelzésének bekapcsolásával mondtak köszönetet a városvezetőknek.     

Regman Karola - Keszthelyi TV           

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus