+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Rászorulókon segítenek a szocialisták
2020. december 18. péntek 12:04 - Keszthely
Rászorulókon segítenek a szocialisták
Idén is megszervezte karácsonyi karitatív akcióját az MSZP helyi szervezete. Közel kettőszáz csomagot juttatnak el keszthelyi és környékbeli rászorulóknak a szocialisták. Csütörtöki sajtótájékoztatóján Czuth Zoltán László, az MSZP helyi szervezetének alelnöke elmondta, a szolidaritás mentén fontos támogatni a rászorulókat az olyan gazdag városokban is, mint Keszthely.

A szocialisták nőtagozata közel kettőszáz csomagot állított össze. Bejglivel, gyümölccsel, szaloncukorral, borral és vásárlási utalvánnyal kívánják segíteni a rászorulókat. Az elmúlt években ételosztást szerveztek a párt tagjai, idén ezt a járvány terjedésének veszélye miatt nem teszik meg, helyette csomagokat osztanak.

„Nem csak a helyi szervezet és a képviselők támogatják ezt a jótékonysági akciót, hanem az MSZP országgyűlési frakciójának szolidaritási alapja is támogatja”  mondta el sajtótájékoztatóján a Magyar Szocialista Párt helyi szervezetének alelnöke. Czuth Zoltán László kifejtette, több évtizede folytat karácsonyi jótékonysági akciót az MSZP helyi szervezete. A tagok információi és az eddigi tapasztalatok alapján ismerik azokat a rászorulókat, akinek eljuttatják a csomagokat Keszthelyen és vonzáskörzetében.  

„Azért tartjuk fontosnak, mert látjuk a rászorultságot. Látjuk azt, hogy Keszthelyen – egy ilyen gazdag városban is akár 150 ételt is ki tudunk osztani karácsony alkalmával. Nem csak a rászorultság, hanem az a szeretet áradjon belőle, az a szolidaritás, hogy nem csak gazdagok élnek ebben a városban, hanem, vannak rászorulók is és őket azt gondolom, hogy a szolidaritás mentén támogatni kell és figyelni kell rájuk” - nyilatkozta a politikus. 

Az MSZP helyi alelnöke hozzátette: az ünnepek előtt megpróbálják eljuttatni mindenkinek a csomagot, de akinek arra van igénye, hogy később kapja meg az ajándékot, egyeztetheti a párt vezetésével.  

Czuth Zoltán László a KÉVE önkormányzati képviselője, kérdésünkre elmondta, hogy a Magyar Szocialista Párt négy hónappal ezelőtti tisztújításán kérték fel alelnöknek, miután a korábbi alelnök lemondott tisztségéről. Czuth Zoltán László az MSZP országos választmányának tagja is lett.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Már folynak a válogatói a XIII.Országos Mélyrézfúvós Versenynek, amelyen keszthelyi tanuló is indul.
 
Fejér György 255 évvel ezelőtt született, tartalmas életén online előadáson ismerhetik meg az érdeklődők.
 
Várhatóan jövő hét közepén haladja meg a 3,5 milliót a beoltottak száma, akkor nyithatnak a teraszok.
 
Nagyon sokan felháborodtak a fővárosi mentők húsvéthétfői feljelentése miatt.
 
A leégett növényzet helyrejön, a madarak új fészket rakhatnak, de sok hüllő és kétéltű pusztult el.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár