+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Közlemény
2020. október 22. csütörtök 13:38
Közlemény

A Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület közösségi oldalán a minap jelent meg bejegyzés a Keszthelyi Televízió által készített Szabó Tímea-Molnár Tibor nyilvános sajtótájékoztatójának híranyagával kapcsolatosan. Az írás stílusa és tartalma egyaránt hagy kívánnivalót maga után, nem is keveset. A Keszthelyi Televízió munkatársait nevesítve ugyanis megkérdőjelezik Televíziónk és munkatársaink szakmai tudását, hozzáértését és egyben rossz hírünket is keltik. Mindezt határozottan visszautasítjuk!

A KÉVE politikusai számára szeretnénk ezúton jelezni: ha egy civil vagy politikai szervezet meghívja a médiát a rendezvényére, a médiának joga van mérlegelni, hogy a meghívást elfogadja-e vagy sem. A rendezvényen joga van az újságírónak önálló kérdéseket feltenni, az ott készült hang- és képanyagot megszerkeszteni a szakmai elvárások és a megbízó médium által támasztott követelményeknek megfelelően. A Keszthelyi Televízió több mint 35 éve működik, munkatársaink sok ezer híradós tudósítást, kulturális műsort készítettek Keszthelyen és környékén. A KÉVE által mutatott politikai nyomásnak nem engedünk! Azt, hogy a Keszthelyi Televízió számára mi számít hírértéknek, ne politikusok döntsék el.

A KÉVE közösségi médiában tett nyilatkozataiban - szemmel láthatóan és érezhetően – egyre nagyobb hangsúlyt kap a fenyegetőzés, ami Televíziónk munkatársaira (is) vonatkozik. Amennyiben indokolt, Önök élhetnek a helyreigazítási kérelem jogi lehetőségével, de nem fenyegethetnek, sértegethetnek bennünket, és nem kérdőjelezhetik meg a szakmai elhivatottságunkat!

Keszthelyi Televízió munkatársai 

galéria
 
további híreink
 
A lelkes építők 3 napon át készítették az alkotást, ami a reményt és az istenkeresést is szimbolizálja.
 
A vásárlók azonban találhatnak hagyományos adventi díszeket és számos kiegészítőt is.
 
Keszthely Város Díszpolgára 82 éves volt.
 
Televíziónk élőben közvetíti az adventi gyertyagyújtásokat minden vasárnap 17 órától.
 
Adventi gondolatokkal, versekkel és beszélgetésekkel készülnek az alkalomra az önkéntesek.
 
A téli időszakban is lehet számítani az adománycentrum segítségére, adományokat is várnak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Szakmát a kézbe
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár