+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Hetente fog lakossági fórumot tartani a Jobbik
2018. február 22. csütörtök 15:52 - Keszthely
Hetente fog lakossági fórumot tartani a Jobbik
„Helyi Valódi Nemzeti Konzultáció” – ezzel a címmel rendezett lakossági fórumot Keszthelyen a Jobbik. A párt szándéka, hogy hetente szólítsa meg ilyen formán a választókerület polgárait. a szerdai eseményen a Jobbik képviselőjelöltje, Weller-Jakus Tamás kiemelte, méltóvá szeretnék tenni Keszthelyt a Balaton Fővárosa címre.

A Jobbik már a február 17-i hivatalos időpont előtt elkezdte kampányát. A párt képviselőjelöltje elmondta, hogy mostantól szeretnének minél több embert személyesen elérni, mivel nem rendelkeznek akkora médiafelülettel mint a kormánypártok.

„Ezért mi megpróbáljuk szorgalommal ezt a hátrányunkat ledolgozni. Így a hivatalos kampánytól elkezdve minden hétvégén a választókerület nagyobb településein lakossági fórum keretében szeretnénk az ott élőket tájékoztatni a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak a programjáról és idevonatkozóan magát a települést, a választókerületet érintő programmal kapcsolatban is részletes tájékoztatást szeretnénk mindenki részére adni” - mondta el a fórum előtt Weller-Jakus Tamás. 

Hozzátette: Zala 2-es számú választókerületére is nagyjából azok a problémák jellemzők, mint amit országos szinten tapasztaltak. A helyi problémák megoldására több programpontot megnevezett a politikus, úgy mint valódi biztonságot, valódi demokráciát, valódi fejlesztéseket. 

„Ami Keszthelyt érinti a programunkkal kapcsolatosan: Keszthely a Balaton Fővárosa – ugye ezt a címet viseli a város, viszont jelen pillanatban, ha valaki jár-kel a városban, akkor ehhez a címhez nem méltóak a körülmények Keszthelyen. Szeretnénk, hogyha ezek változnának, és tényleg fel tudna nőni ehhez a címhez maga Keszthely. Hiszen 16 éve folytan csak azt halljuk az újságokból, a médiából, hogy Keszthelyt pályára állították. Mi úgy gondoljuk, hogy 16 év nem volt erre elég, akkor ideje lenne a változásra” - mondta el továbbá a politikus. 

A lakossági fórumon továbbá elhangzott, ahhoz, hogy például a vendégéjszakák terén előkelőbb helyet érjen el Keszthely, elsősorban a közlekedési infrastruktúra kiépítését kell fejleszteni nyugati irányban. Ennek kapcsán a 84-es gyorsforgalmi út és a Balatoni körvasutat kiépítését említette a képviselőjelölt.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Balaton Színházban tartottak megemlékezést a kommunizmus áldozatainak napján.
 
A zalaegerszegi eseményen mintegy kétszázan vettek részt, a bálnak keszthelyi vendége is volt.
 
A jótékonysági gálaesten a Pusztinai Magyar Ház támogatására gyűjtenek a fellépők.
 
Hévízen tartották a református lelkészek konferenciáját, melyen Trianon volt a fő téma.
 
Fiatal alkotó, Tóth Xénia képeit láthatja a közönség a Balatoni Múzeumban.
 
1200 ember kóstolt egyszerre fánkot a hétvégén Nagykanizsán.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó