+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Keszthelyen is megcsodálhatták a Fradi Kamiont
2020. augusztus 21. péntek 16:51 - Keszthely
Keszthelyen is megcsodálhatták a Fradi Kamiont
A Fradi-kötődés erősítése, a tornaklub imázsának építése, valamint a fiatalok megszólítása a célja az FTC kamionnak, melyet Keszthelyen is megcsodálhattak az érdeklődők. A járműben múzeum és szurkolói bolt is található a szimpatizánsok nagy örömére. Ezek mellett kipróbálhatták az érdeklődők a teqballt, a csocsózást, vagy megörökíthették magukat a bajnoki kupával is.

Sorra érkeztek az érdeklődők a Városi Strand hátsó udvarán lévő Fradi kamionhoz. A járműben található múzeumban a múlt és jelen legemlékezetesebb Fradi pillanatai találkoznak. Korabeli fotók, aláírt mezek, labdák, különböző relikviák találhatóak meg az összeállításon. Megtekinthetőek többek között a vízilabdások érmei, Liu Shaolin Sándor korcsolyája, Dibusz Dénes kapuskesztyűje vagy Lipcsei Péter stoplis cipője is. Természetesen különböző serlegek és kupák is ki vannak állítva a látogatók nagy örömére. A Ferencvárosi Torna Club közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a nem mindennapi járműre, így a szurkolók első kézből értesülhettek erről.

„A Facebook-on láttam a hirdetést. Itt nyaralunk Balatongyörökön. Már rég bicikliztem be Keszthelyre, úgyhogy ez egy win-win szituáció volt. Be is tekertem és akkor volt valami kis cél is. Nagy Fradisták vagyunk, úgyhogy adta magát az alkalom.” - osztotta meg Horváth Bendegúz.

A kiállítás megtekintése után a Fradi Shopban többféle FTC-s tárgy közül válogathattak a látogatók. A törzsszurkolók életéből nem hiányozhatnak a zöld-fehér sálak, mezek, pólók, melyeket a mérkőzéseken is hordhatnak majd. Ezek mellett a szurkolói kártya regisztrálására is volt lehetőség.

„Teljes mértékben nagyon jó dolog és meg is lepődtünk, hogy pont itt lesz az első úgymond megállója, meg hogy egyáltalán van ilyen, hogy így eljönnek és így is lehet vásárolni.” - mondta el Magyar Zoltán.

A kamion mellett lehetőség volt többek között greenbox fotózáson is részt venni, így a szurkolók a technika segítségével a bajnoki kupa mellé kerülhetnek a fényképeken. Különböző kültéri játékokat is hoztak magukkal az FTC-sek, így csocsózhattak, teqball-ozhattak az érdeklődők. A kamion a jövőben minden hazai mérkőzésen ki fog települni és egyfajta szurkolói faluként fog funkcionálni, de vidéki helyszíneken is megjelenik. A balatoni túra során a jövő héten Vonyarcvashegyen, majd Balatonalmádiban is látható lesz a zöld-fehérek csodája.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A KÉSZ szervezésében emlékeztek Trianon 100. évfordulójára.
 
Keszthelyre érkezett a Terror Háza vándorkiállítása, amely a rendszerváltásnak állít emléket.
 
két órán keresztül négy sportágat teljesítettek legjobb tudáuk szerint a középiskolások.
 
Az idei esemény témája a klímaváltozás és az erdők kapcsolata, az erdők klímaváltozást mérséklő hatása.
 
A településen pályázati forrásból valósították meg a rendezvényt, amelynek közösségépítő szerepe volt.
 
A felvonulók az egész falut bejárták, a menetet a helyi kistraktorosok színesítették.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár