+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Parkmozi az új program
2020. augusztus 6. csütörtök 17:45 - Keszthely
Parkmozi az új program
Új szabadtéri szolgáltatással várja a vendégeket a Helikon Kastélymúzeum. A hétvégi program kínálatuk parkmozival bővül. Közönségszavazattal döntötték el, hogy milyen filmek kerüljenek vetítésre a kastély parkjában.

A Festetics kastély hátsó parkjában már készülődnek az új program megvalósításához. Mivel még életben vannak a korlátozások beltérben, a szabadtéri programokat bővítette a Helikon Kastélymúzeum. A hét végén moziba várják a filmkedvelőket.

"Ez a parkmozi valóban egy vadiúj program lesz, most először csináljuk. Nagyon izgatottan várjuk. Péntek, szombat, vasárnap. Három egymást követő napon lesznek a vetítések. Pénteken a Kincsem című filmet vetítjük ami különösen közel áll a szívünkhöz, hiszen rengeteg jelenetét itt forgatták a kastélyban. Szombaton a Csillag születik amerikai filmet vetítjük, vasárnap pedig a Zöld könyvet. Különlegessége a szombati és vasárnapi előadásoknak, hogy 8 órakor, a vetítést megelőzően egy pódiumbeszélgetés is lesz. Szombaton Pásztor Anna énekes és Nagy Sándor színészek lesznek jelen. Vasárnap pedig Hirtling István és Vadász Gábor színészek lesznek itt és beszélgetnek egy kicsit a vetítés előtt."- adott tájékoztatást Várszegi Kata, a Helikon Kastélymúzeum munkatársa.

A kastélymúzeum marketing és programszervezés részlegének munkatársa elmondta, hogy az újdonság mellett látogatói kedvezménnyel is készültek.

"Szeretnénk külön köszönetet mondani a vendégeinknek, látogatóinknak. Rengetegen tekintették meg a kiállításainkat az elmúlt pár napban. Borzasztóan boldogok vagyunk, hogy megtisztelnek bennünket a bizalmukkal és minket választanak és eljönnek ezekben a nehéz időkben is megnézni a kiállításokat, ezért úgy döntöttünk, hogy akinek múzeumi jegye van, bármelyik kiállítást megtekintette és ezt magával hozza akkor 50% kedvezményt kap a mozijegy megvásárlásakor."- mondta el Várszegi Kata.

Herendi Gábor, látványos, romantikus kalandfilmjével veszi kezdetét a Parkmozi a kastélyprogram keretében. A vetítések 21 órakor kezdődnek.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
 
 
 
további híreink
 
A Németországban népszerű autók tulajdonosai Keszthelyan tartották éves találkozójukat.
 
Pártfogoltaknak és segítőiknek szerveztek közös programot a Nagymezőn.
 
A ROADPOL akció keretében Gyenesdiáson és Keszthelyen is mérték a sebességet.
 
A hívők Keszthelyről Vonyarcvashegyig sétáltak, a zarándoklatot a békéért ajánlották fel.
 
A Híradó Plusz mai vendége: Tóbiás Gábor, az Amazon Ház Látogatóközpont múzeumi menedzsere
 
Újra telt házas koncertet adott a Concerto Budapest Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár