+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Sáringer-Kenyeres: A KÉVE kérjen bocsánatot!
2020. július 7. kedd 14:27 - Keszthely
Sáringer-Kenyeres: A KÉVE kérjen bocsánatot!
„Felszólítjuk a KÉVE képviselőit, hogy kérjenek elnézést a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert üzemeltetőitől” – hangzott el tegnap délután a Fidelitas és a KDNP közös sajtótájékoztatóján. Emellett Horváth Tamás elmondta, többen is jelezték, hogy nem kérik a KÉVE újságját, ezért matricákat készítettek, amelyet az igénylők a postaládáikra ragaszthatnak.

Saját postaládájára ragasztja fel a KÉVE NE feliratú matricát Horváth Tamás. A Fidelitas helyi elnöke elmondta, lakossági kezdeményezésre készítették a feliratot, ugyanis többen jelezték, hogy – mint fogalmazott – nem kérnek a KÉVE politikai szórólapjaiból, amelyet újságként állítanak be. A keszthelyi önkormányzati képviselő hozzátette, a szervezet szándékosan félrevezető, megosztó botránypolitizálása sokakban kelt jogos felháborodást.

„Nálunk több száz személy szólt, hogy többször próbáltak szólni a KÉVÉ-nek is, hogy nem szeretnének ezen tartalmakból. Ennek ellenére többször ugyanúgy bedobálták a postaládába. Innen jött az ötlet, hogy mi segítünk nekik, és akkor így elkészítettük a matricát.” - tájékoztatott a Fidelitas helyi elnöke, a Fidesz önkormányzati képviselője.       

Horváth Tamás elmondta, a matricákat a Fidelitas aktivistáitól és a képviselőktől lehet igényelni.           

Sáringer-Kenyeres Marcell a sajtótájékoztatón kiemelte, az egy hónapja próbaüzemben működő és a hétvégén hivatalosan is megnyílt kutyás park nagy népszerűségnek örvend a lakosság és a turisták körében is. A képviselő hozzátette, a KÉVE már a tervezéstől kezdve mindent megtett azért, hogy a keszthelyi emberekben ellenérzést és gyanakvást keltsen az attrakcióval kapcsolatban.

„Az idő és a tények most is bizonyították, hogy a KÉVE saját politikai érdekeit Keszthely város érdekei elé helyezi. Ezért felszólítjuk a KÉVE képviselőit, hogy kérjenek bocsánatot a Keszthelyi Kutyás Park és Piknikkert üzemeltetőitől, hiszen egy kiváló szakmai csapatot próbáltak meg lejáratni. Egy olyan szakmai csapatot, akik már több mint egy éve azon dolgoznak, hogy a város vonzerejét növeljék.” - emelte ki a KDNP önkormányzati képviselője.

A keszthelyi önkormányzati képviselő hozzátette, a kutyás fürdetőhely országos hírnevet szerzett, és az elmúlt egy hónap alatt egy valódi közösségi tér alakult ki a területen.

Regman Karola - Keszthelyi TV

   

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Egyre növekszik Európa szerte és hazánkban is a koronavírus fertőzöttek száma. Tartsuk be a szabályokat!
 
A Police Café program keretein belül tanácsokat adtak a hatóságok az érdeklődőknek.
 
Fafaragással és hímzéssel foglalkoztak a Zala Megye Népművészetéért Alapítvány táborában.
 
Nyáron mutatja legszebb arcát a keszthelyi zsinagóga mellett elterülő, egyedülálló biblikus kert.
 
A hétvégén úttörő programot kínált a Helikon Kastélymúzeum: a kínálat “Parkmozival” bővült.
 
Az Asbóth Szakgimnázium csaknem 400 diákja végez nyári gyakorlatot.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó