Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Két címet is elnyert a Goldmark Károly Művelődési Központ
2020. júl. 2. csütörtök | Keszthely
Két címet is elnyert a Goldmark Károly Művelődési Központ
Családbarát munkahely-pályázatot 2000 óta hirdetik meg évente. 2011-től az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága a cím odaítélésével a családbarát módon működő kis-, közép- és nagyvállalatokat, költségvetési szervezeteket díjazza. A Goldmark Károly Művelődési Központ 2013-tól a cím birtokosa. A napokban azonban együtt nyerték el Családbarát Munkahely és a Családbarát Szolgáltató hely címet, melyet a családbarát kormányzati intézkedésekről szóló kormányhatározat értelmében a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. írt ki.

Kikerült a Balaton Színház jegypénztárának ajtajára a Családbarát Szolgáltató hely tanúsító védjegy, ami megkülönböztethetővé teszi a szolgáltató helyeket. Belépve is több jelzés igazolja, hogy kiemelt szerepet kap a családbarátság. Az intézmény, 2013-ban elnyerte el először  a Családbarát munkahely címet. Azóta minden évben újabb minősítéssel büszkélkedhetnek. Pár nappal ezelőtt két minősítésben is jól szerepelt a Goldmark Károly Művelődési Központ.

"Valóban így van. Hátunk mögött van ez a nagyon szép fal ahol látszik,,hogy hányszor nyerte el a művelődési központ a Családbarát munkahely címet. Mi ennek nagyon örülünk és ebből nagyon sok mindent meg tudtunk valósítani. Ez a pályázat arra jogosított fel bennünket igazából illetve azt bizonyítottuk ezzel a sok táblával ami mögöttem van, hogy Családbarát Munkahelyként mi már nagyon jól funkcionálunk és nagyon sokat teszünk és sok intézkedésünk is van azért, hogy a dolgozók jól érezzék magukat  a bőrükben és valóban a családra is egy kicsit több figyelem forduljon."- mondta el az intézmény igazgatója, Csengei Ágota.

Az új logók, a Balaton Színház különböző pontjain jelzik, hogy van egyfajta differenciálás és értékmérő rendszer a munkahelyek, szolgáltató helyek esetében.Csengei Ágota azt mutatta, hogy több új szolgáltatás igazolja a színházban is, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a családokra. A minősítésért kiírt pályázatban a szolgáltatásokat igazolni is kellett. 2019 novemberében nyújtották be a pályázatot.

"Kiderült, hogy nem csak munkahely címre, hanem szolgáltató hely címre is lehetett pályázni. És most a pandémiás időszak alatt volt egy auditálási folyamatunk. Nem egy, hanem kettő. Mindegyikre külön volt. Megnézték, hogy valóban meg tudunk-e felelni azoknak a feltételeknek, amik azt bizonyítják, hogy mi jól vagyunk. Tényleg Családbarát munkahelyként is jól dolgozunk és Családbarát Szolgáltató helyként is meg tudunk felelni ennek a bronz fokozatnak. Hiszen a védjegynek a tanúsítását, ill. a védjegynek a minősítése három fokozatban lesz, most az első, amit kiírtak a bronz fokozat. Ennek kellett megfelelni. A következő fokozatra csak az tud pályázni, akinek meg van  a bronz fokozat. "- adott téjékoztaást Csengei Ágota.

A minősítésben nem csak a családokkal ,kismamákkal szembeni előzékenység, az odafigyelés,hanem  a családoknak szervezett programok is értékelésre kerültek. Családbarát Hely, mint munkahely és szolgáltató hely tanúsító védjegyre Magyarország egész területéről lehet pályázni. Zala megyében a két védjegy egyidejű elnyerésére csak a Goldmark Károly Művelődési Központ volt jogosult.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

| 2024. feb. 1. csütörtök 16:20 | Keszthely
Az intézmény évek óta különös gondot fordít arra, hogy minden korosztályt kiszolgáljon.
| 2022. már. 7. hétfő 13:42 | Keszthely
Az elmúlt 10 évben sokat tettek azért, hogy akadálymentesen tekinthessék meg a kiállításokat. a látogatók
| 2021. okt. 20. szerda 17:05 | Keszthely
Az elismerést idén 6 intézménynek osztották ki, Zala megyében csak a keszthelyi kapta meg.
| 2021. jan. 14. csütörtök 13:14 | Keszthely
Nyolcadik alkalommal nyerte el az intézmény a címet.
| 2019. júl. 17. szerda 16:44 | Keszthely
Az intézmény idén 7. alkalommal nyerte el a címet.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
00:00
Képújság
06:00
06:30
07:00
Kukkantó
07:24
Savaria Filmfesztivál
08:00
Ludovika TV
09:00
09:30
10:00
Kukkantó
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.