+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Jótékony szurkolók
2020. június 17. szerda 16:04 - Vonyarcvashegy
Jótékony szurkolók
A koronavírus-járvány miatt a labdarúgást kedvelő közönség, köztük a Ferencváros szurkolók is sokáig egyáltalán nem, később csak korlátozott létszámban látogathatták a mérkőzéseket. Ezért a szurkolói csoportok jótékonysági akciókat hirdettek. A szimpatizánsok Keszthelyen is gyűjtöttek. Egy helyiekből is álló baráti társaság az eddig lefolytatott akcióknak egy promóciós videóval állít emléket.

Egy promóciós videó forgatásához száll fel a drón a Szent Mihály kápolnánál. Ferencváros szurkolók kérték fel a Farkas Attila neve által fémjelzett LégiProjektet. A koronavírus miatt a csapat szurkolói az utóbbi időkben nem tudtak mérkőzéseket látogatni, ezért különböző jótékonysági akciókat szerveztek országszerte az egyes csoportok, baráti társaságok.

„Az első az egri kórház volt, ahol adományokat adtunk át, mindenféle tartósélelmiszert. A következő a mentőállomás volt, szintén Egerben. Itt ismerkedtünk meg a Gáborral, a Ludmillával és az Erikával, akikkel most találkoztunk itt először. Ők már szintén lebonyolítottak egy akciót Keszthelyen” - tudtuk meg Kovács Gergőtől.   

Keszthelyen a Gondviselés Házának gyűjtöttek a szurkolók. Mosószert, kézfertőtlenítőt, tartós élelmiszert és édességet adtak át a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által működtetett intézménynek. 

A promóciós videóval ezeknek a jótékonysági akcióknak kívánnak emléket állítani. Ehhez kérték fel Farkas Attilát, a tapasztalt drónos a levegő mellett a földön is több kamerával vágott bele a munkába. A rögtönzött forgatókönyvet a szurkolókkal közösen dolgozta ki a LégiProjekt vezetője. A szurkolók több molinóval készültek, de füst és fényeffektekkel is látványossá tették a felvételt.

„Elsősorban itt az ügyfélről van szó, hogy ő mit szeretne. Ő elmondja, levázolja, hogy milyen tervei vannak, én ehhez hozzá tudom tenni a tapasztalatomat, a gyakorlatomat, illetve a helyszínekbe tudok segíteni, hogy azokhoz a feladatokhoz mi lenne a jó, ahol ezt leforgatnánk. Itt vagyunk a Balaton mellett Vonyarcvashegyen a Szent Mihály kápolnánál. Tökéletes, gyönyörű panoráma, naplemente, nagyon mázlink volt, nem esett, nem fújt” - nyilatkozta Farkas Attila. 

A szurkolók további terve, hogy a Ferencvárosi Torna Club jelmondata; az Erkölcs, Erő, Egyetértés szellemében egyesületet hozzanak létre és tovább segítsék a rászorulókat és különféle intézményeket. A promóciós videó az elkövetkező hetekben készül el, ezt követően a közösségi oldalaikon teszik közzé azt a szurkolók. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az ősbemutató pénteken délután a Balaton Színházban zajlott.
 
Az ünnepelt elmondta, egész életében számos feladata volt, így nem volt ideje törődni az évek múlásával.
 
Az eredeti tervekhez képest rövidített programmal tartották meg az '56-os megemlékezést Keszthelyen.
 
Az iskola is döbbenten áll a tény előtt, hogy ilyen tragédia történt. Pszichológus segít a diáktársaknak.
 
Gyöngyösfalu kalandparkjában dőlt ki egy fatörzs, egy diák elhunyt, egy pedig súlyosan megsérült.
 
Átadták át a forgalomnak az M76-os gyorsforgalmi út első ütemének egy 4,1 km-es szakaszát.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár