+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Több mint 10 ezren támogatták aláírásukkal Manninger Jenőt
2018. március 12. hétfő 17:47 - Keszthely
Több mint 10 ezren támogatták aláírásukkal Manninger Jenőt
Több mint 10 ezren támogatták aláírásukkal a választókerületben Manninger Jenőt. A Fidesz-KDNP jelöltje sajtótájékoztatón fejtette ki, hogy választások tétje, hogy Magyarország bevándorló ország lesz-e. A politikus szerint látható jeleli vannak, hogy alakul a Gyurcsány-Jobbik koalíció. Manninger Jenő célja, hogy folytatódjanak a fejlesztések és tovább növekedjenek a bérek és a nyugdíjak.

A jelöltállításhoz szükséges ajánlások sokszorosát sikerült összegyűjtenie Manninger Jenőnek. A Fidesz-KDNP jelöltje a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a kampányban tovább folytatják ezt a munkát.

"Támogató aláírásokat is gyűjtünk és most már összesen az én választókerületemben több mint 10 ezren támogatták ilyen formában is a Fidesz-KDNP jelöltjét, vagyis személyemet” - hangzott el a sajtótájékoztatón. 

A választások tétje, hogy Magyarország bevándorló ország lesz-e – hangsúlyozta a politikus. Manninger Jenő szerint a legfontosabb kérdés most az, hogy biztonságban élhetünk-e. A politikus úgy látja, hogy a választókerületben – különösen Zalaszentgróton – alakul a Gyurcsány-Jobbik koalíció.

„Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy látható jelei vannak, hogy az egész ellenzék együttműködik és itt a probléma igazán a Jobbik és a DK együttműködése. Én arra számítok alapvetően, a legvalószínűbb az, hogy egy jelölt lesz a végén. Nem tudom még melyik, mert esélyesnek hirdeti magát a DK jelöltje is, körülbelül egyforma a pártok támogatottsága a DK és a Jobbik a felmérések szerint. De akár az LMP is indulhat, mert például egyedül csak ő plakátol.  Hát ezt majd meglátjuk, mi ezzel tovább nem foglalkozunk, hanem a saját kampányunkat végezzük, ami alapvetően arra épül, hogy az eddigi folyamatokat kívánjuk folytatni” - fejtette ki Manninger Jenő.

Hozzátette, hogy a bérek és nyugdíjak növekedését kell biztosítani. E mellett Keszthelyen nagyon fontosnak tartja a képviselő, hogy elindítsák azokat fejlesztéseket, melyekkel szebb, vonzóbb és még jobban élhető legyen a város. De céljai közt szerepel a falufejlesztési programok megvalósítása, a közlekedés javítása és a szociális tűzifa támogatás kiterjesztése is.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
 
 
további híreink
 
Halálos baleset történt február 22-n a 76-s főúton.
 
12 csapat több mint százféle fánkkal nevezett az utolsó farsangi vasárnap hagyományos rendezvényére.
 
Zala megye mindhárom választókörzetében jelen van már a párt.
 
Új webalkalmazást indított el a Zalai Borút Egyesület Zalakaros és Dobronak közreműködésével.
 
A sertés-szakkollégisták is bemutatkoztak a kétnapos konferencián.
 
A Vadonleső Program nem csak a ragadozóra, hanem annak élőhelyére is szeretné felhívni a figyelmet.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó