+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Pénteken nyit a Kehida Termál
2020. május 7. csütörtök 15:25 - Kehidakustány
Pénteken nyit a Kehida Termál
Pénteken kinyit a Kehida Termál. A kehidakustányi fürdő vezetése az elsők közt jelentette be, hogy járvány miatti korlátozások enyhítésének köszönhetően újra fogadja fürdőzőket. Csak a szabadtéri medencéket lehet majd használni és a csökkentett szolgáltatások miatt a féláron lehet megváltani a belépőjegyeket.

Medencék feltöltve, napozóágyak kipakolva, pázsit lenyírva – szinte minden készen áll, hogy pénteken kinyissa kapuit a Kehida Termál. Március 16-án zártak be, azóta várta az ügyvezetés, hogy újra kitárhassák a kapukat. A kijárási korlátozás vidéki eltörlésével a szabadtéri fürdők kinyithatnak.. A kehidakustányi fürdő az elsők közt jelentette be, hogy május 8-ától újra várják a vendégeket.

"Medencék feltöltve…napozóágyak kipakolva…pázsit lenyírva – szinte minden készen áll, hogy pénteken kinyissa kapuit a Kehida Termál. Március 16-án zártak be, azóta várta az ügyvezetés, hogy újra kitárhassák a kapukat. A kijárási korlátozás vidéki eltörlésével a szabadtéri fürdők kinyithatnak.. A kehidakustányi fürdő az elsők közt jelentette be, hogy május 8-ától újra várják a vendégeket" - fogalmazott Horváth Tihamér ügyvezető. 

A strandfürdőn négy medencével várják a fürdőzőket; a kültéri élménymedencét, a gyermekpancsolót, a gyógyvizes ülőmednecét és a melegvizes úszómedencét használhatják a vendégek. Az éttermet nem nyithatják meg, ezért a büfében bővített, magasabb minőségű kínálattal várják a vendégeket. A vezetés fontos célja, hogy a járvány miatt kibillent lelkeket a sajátos kehidakustányi fürdőkultúra segítségével billentsék vissza a helyükre: „Az igazi élmény akkor lesz, hogy ha én pénteken este azt látom, hogy az emberek ugyanígy voltak ezzel és akik ugyanígy volt, remélhetőleg eljönnek és ezt az élményt megveszik maguknak, féláron. Mert most féláron fog működni egy darabon a fürdő. Valószínű egészen addig, amíg a szállodát is meg nem nyitjuk, akkor visszük vissza eredeti árára a fürdő működését, addig invesztálunk, inkább ráfizetéssel dolgozunk” - nyilatkozta Horváth Tihamér. 

 A zárva tartás idején sem tétlenkedtek a fürdőben, zajlottak a karbantartások és a felújítások is. A Kehida Termálban több száz millió forint értékben indítottak beruházásokat még a télen; saját forrásból építenek újabb ülőmedencét, kielégítve azt az igényt, ami a szokottnál magasabb hőmérsékletű kehidai gyógyvíz iránt mutatkozik. Az alapozási- és betonozási munkálatokat már elvégezték, jelenleg az építőanyag tömörödését várják, hogy befejezhessék a medencét. A korábban megkezdett szállodai beruházásokat folytatva 20 szobát is felújítottak; új burkolatok és bútorok várják majd a vendégeket. A vezetés abban bízik, hogy Pünkösdkor már vendégekkel tölthetik meg a felújított helyiségeket. 

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az ősbemutató pénteken délután a Balaton Színházban zajlott.
 
Az ünnepelt elmondta, egész életében számos feladata volt, így nem volt ideje törődni az évek múlásával.
 
Az eredeti tervekhez képest rövidített programmal tartották meg az '56-os megemlékezést Keszthelyen.
 
Az iskola is döbbenten áll a tény előtt, hogy ilyen tragédia történt. Pszichológus segít a diáktársaknak.
 
Gyöngyösfalu kalandparkjában dőlt ki egy fatörzs, egy diák elhunyt, egy pedig súlyosan megsérült.
 
Átadták át a forgalomnak az M76-os gyorsforgalmi út első ütemének egy 4,1 km-es szakaszát.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár