+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Huszonnégy órában sportoltak
2018. március 14. szerda 09:29 - Keszthely
Huszonnégy órában sportoltak
Huszonnégy órás erőpróbára várták az úszókat a hét végén a Csik Ferenc Tanuszodában. Szombaton déltől várták az úszás kedvelőit, a sportág népszerűsítéséért évekkel ezelőtt elindított program mindig nagyszámú résztvevővel zajlik. Az idei 8. alkalommal megrendezett 24 órás úszáson gyorsulási versenyre is nevezhettek a résztvevők.

Szombaton déltől vasárnap délig vettek részt az úszás sportot kedvelők a Csik Ferenc Tanuszodában  a 8. huszonnégy  órás úszáson.  Csoportban és egyénileg is nevezhettek azok akik szerették volna kipróbálni kitartásukat, erőnlétüket. A program szervezői nem  titkolt célt fogalmaznak meg évről-évre. Népszerüsíteni a tömegsportot.

Nem volt korosztályi megkötés a nevezéseknél. Bárki indulhatott. A rendszeres testmozgás jó  hatását , a gyerekek is igazolták. Bírták a távokat, bírták az idő hosszúságát is.Szinte mindenki gyors úszásnemben kezdett, amikor érződött a fáradtság könnyebb re váltottak.  Akik első alkalommal vettek részt a megmérettetésen, egy jó  tréningnek fogták fel a versenyzést. Így voltak ezzel a vízimentősök is. Tizenöten vállalták, hogy a kitartás mellett azt is bizonyítják milyen jó csapatban dolgozni.

A 24 óra leteltével még gyorsulási versenyre is vállalkoztak akik éreztek egy hosszra még erőt. Az eredményhirdetésen  kiderült hogy a legtöbbet ,110250 métert a vízimentők csapata úszta.  A díjakat a 24 órás úszásban résztvevőknek Manninger Jenő országgyűlési képviselő adta át.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A Fejér György Városi Könyvtár közösségi terének elnevezésére várják az ötleteket.
 
20 kg-os példányt csaltak horogvégre.
 
A szavazáshoz csak e-mail címre van szükség.
 
Olvasásra sarkall az Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány kihívása.
 
A sportegyesület hívására húsz e-sportot kedvelő fiatal mérette meg magát a viadalon.
 
A Kis-Balaton nádasa a vízszűrő szerep mellett több élőlény fészkelő- vagy pihenőhelye.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus