+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Változások a Keszthelyi Kórházban
2020. március 19. csütörtök 19:06 - Keszthely
Változások a Keszthelyi Kórházban
A Keszthelyi Kórház keddi tájékoztatójához képest sem a szolgáltatási rend, sem pedig a szolgáltatási paletta nem változott ,kivételt képeznek azok a szakrendelések ahol már csak telefonon tud útbaigazítást kérni a beteg. Dr. Kvarda Attila főigazgató ma délután tájékoztatást adott arról, hogy a holnap reggel életbe lép a kórházi beteg utak változása.

Ma délután szokatlanul kevés autó állt a Keszthelyi Kórház  Ady utcai főbejárata előtt.  A parkoló képe holnap reggeltől valószínű egészen mást mutat. Ugyanis a kórházba,a szakrendelésekre  való bejutás rendje változik.

"A lényegi változás a kórházon belüli beteg utakat jelenti. Nevezetesen az hogy a holnapi naptól a  kórházba csak az Ady utcai bejáraton lehet bejutni. A többi bejárat le lesz zárva. Az Ady utcai bejáratnál egy un. előtriázs lesz kialakítva,ahol is a hozzánk forduló betegeket, hozzátartozókat,látogatókat nővérek, triázs nővérek fogják fogadni és az országosan kiadott módszertani protokoll alapján a járványügyi előzményeket ki fogják őket kérdezni. S amikor ez megtörtént, akkor fogják tovább engedni arra a helyre, arra az osztályra, arra a szakrendelésre ahol őneki a problémáját meg tudják  oldani."- adott tájékoztatást Dr. Kvarda Attila főigazgató.

A főigazgató azt is elmondta, hogy a kórház dolgozói parkolóit kizárólag a dolgozók használhatják.  Az udvari,  látogatói parkolóban továbbra  is lehet parkolni azonban az épületet megkerülve lehet csak a főbejárathoz jutni mert az  átjáró ajtók zárva lesznek. A hévízi kórház kapcsán Kvarda Attila a következőket mondta.

A hévízi kórházat ez a tevékenység nem érinti. A terápiás szolgáltatások  a fedett fürdőben továbbra is zajlanak,az eddig megszokott rendben ill. ahogy korábban a napokban említettem időbeni elkülönítés van  a fekvőbetegek ill. a járó betegek között. Ebben mai napig ill a jövőben változást nem tervezünk."- mondta a főigazgató.

A Keszthelyi Kórház új, beteg utakat jelentő  rendelkezése március 20-n hét órától lép életbe. A koronavírus miatt kialakult helyzetben a Keszthelyi Kórház továbbra is kéri a lakosságot, hogy indokolt esetben keressék fel az intézményt.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Az intézkedést Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be pénteken délelőtt.
 
Több fogásról is kapott már visszajelzést a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.
 
18 éve áldotta meg az azóta már szentté avatott II. János Pál pápa a kézfogás harangját.
 
Az egészségügyi dolgozóknak tett felajánlást egy vállalkozó.
 
Az önkormányzat minden szükséges óvintézkedést megtesz a lakosság védelme érdekében.
 
A GESZ munkatársai megkezdték a kiszállítást, a szolgáltatásra folyamatosan lehet jelentkezni.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó