+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / 10 éves lett a keszthelyi Intersport
2020. március 6. péntek 16:30 - Keszthely
10 éves lett a keszthelyi Intersport
A nyári hónapokban a legnagyobb forgalmat a keszthelyi Intersport produkálja Magyarországon. A 10 éves üzlet pár hét alatt újította meg kinézetét, mely a környezettudatosságra is hangsúlyt fektet. A sportáruházat tegnap szűkebb körben mutatták be, ma viszont már a nagyközönség előtt is újra megnyíltak a kapuk.

A keszthelyi Intersportot 2010-ben nyitották meg a városban. Az áruház üzletpolitikája a sport népszerűsítése, ennek megfelelően minden mozgással kapcsolatos terméket megtalálnak a vásárlók. A statisztikák szerint nem csak a helyieket szolgálja ki az üzlet, a környékről, Tapolcáról és Zalaegerszegről is rendszeresen érkeznek vásárlók ide. A 10 éves jubileum alkalmából egy felújítás zajlott a helyiségben.

„Megtaláltuk azt már 10 évvel ezelőtt, hogy mi kell az ittenieknek, a környékbelieknek is, viszont úgy éreztük, hogy egy picit a design már elavult. Ugye az Intersport logó is egy változáson ment keresztül a tavalyi évben, pontosan ezért gondoltuk azt, hogy egy picit ember közelibb, picit  természetes anyagokból, mint ahogy látszik a túrarészlegünkön természetes fenyőből készült hátfalak, fenyőből készült állványok. Úgy érezzük, hogy a keszthelyiek és a környékbeliek megérdemlik ezt a minőségi változást.” - ismertette Csilléry Balázs Péter, az SPG Sportcikk Kft. ügyvezetője.

Az üzletet néhány hét alatt újították fel. Az újranyitásra a környékbeli sportegyesületek, sportbarátok és polgármesterek is meghívást kaptak. Nagy Bálint az eseményen elmondta, minden esetben örvendetes, ha egy cég lehetőséget lát a városban és környékében.

„Amikor Keszthelyt és a szabadidős lehetőségeket nézzük, akkor a sport, az nagyon nagy szegmens. És azt gondolom, hogy egyre többen vannak Keszthelyen, akik különféle sportokban részt vesznek akár hobbyszinten, ami nagyon örvendetes és nyilván, akik ismernek, azok tudják rólam, hogy ezt én magánemberként is nagyon fontosnak tartom. És annak kifejezetten örülök polgármesterként is, hogy ez az üzlet lát fantáziát és lát jövőt Keszthelyben és térségében.”

A keszthelyi üzletnek országos jelentősége is van, hiszen a vezetőség szerint a nyári hónapokban ez az üzlet produkálja a legnagyobb forgalmat a hazai áruházak közül. Ennek oka az is, hogy nagyobb vonzáskörzettel rendelkezik szemben más Balaton-parti üzletekkel. A vezetőség több sportrendezvényt is támogat a környéken, többek között a Keszthelyi Kilométereket is, valamint fontos hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra.

„Hátrányos, nehezebb sorsú gyermekeket kiemelten fontosan kezeljük. Nekik szoktunk juttatni termékeket, figyelünk arra, hogy lehetőleg a manapság divat, de mi már évtizedek óta úgy működünk, hogy környezettudatosan a lehetőség szerint. És ugye közvetetten a mi stratégiánk az, hogy az eldobható, nagyon olcsó, egy szezonos termékek helyett inkább jó minőségű, több szezonra szóló termékeket tudjunk nyújtani a vásárlóknak, ezzel is csökkentve a környezetei terheléseket.” - mondta el Horváth Csobán az Intersport Magyarország ügyvezetője.

A keszthelyi  Intersport áruház a nagyközönség előtt pénteken reggel 9 órakor nyílt meg.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
Egyre növekszik Európa szerte és hazánkban is a koronavírus fertőzöttek száma. Tartsuk be a szabályokat!
 
A Police Café program keretein belül tanácsokat adtak a hatóságok az érdeklődőknek.
 
Fafaragással és hímzéssel foglalkoztak a Zala Megye Népművészetéért Alapítvány táborában.
 
Nyáron mutatja legszebb arcát a keszthelyi zsinagóga mellett elterülő, egyedülálló biblikus kert.
 
A hétvégén úttörő programot kínált a Helikon Kastélymúzeum: a kínálat “Parkmozival” bővült.
 
Az Asbóth Szakgimnázium csaknem 400 diákja végez nyári gyakorlatot.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó