+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Nagy Bálint: "A választás eredményével Keszthely nyert"
2020. február 10. hétfő 17:23 - Keszthely
Nagy Bálint: "A választás eredményével Keszthely nyert"
Az időközi választás eredményével Keszthely nyert – mondta el ma délután Nagy Bálint sajtótájékoztató keretében. A polgármester kijelentette, szükség van a fiatalos lendület megtartására, amit megkezdtek októbertől. Az eseményen Sáringer-Kenyeres Marcell is köszönetet mondott a választóknak a bizalomért.

Nagy Bálint polgármester hangsúlyozta, köszönetet kell mondani a keszthelyi polgároknak azért, hogy az időközi választáshoz képest nagy számban mentek el vasárnap leadni a voksukat. A választás.hu információi szerint közel 200-al kevesebben szavaztak most a 6. számú választókörzetben, mint októberben. A polgármester hozzátette, továbbra is együttműködésre van szükség a testületben, melynek köszönhetően tovább fejlődhet a város.

„Nagyon nagy öröm, hogy időközi választáson ilyen nagy számban részt vettek a keszthelyiek. Ez nagyon öröm. És azt gondolom, hogy megerősít minket abban a munkában, amit az elmúlt három hónapban, közel három hónapban megkezdtünk az októberi választások óta, hiszen az az új lendület, új irány, amit keszthelyi városvezetőkként megkezdtünk a képviselő-testületben, az igazolja, hogy Keszthelyen az embereknek valóban egy békés fejlődésre és az emberekkel együttműködésre van szükség és nem pedig a gyűlöletre és a valótlanságokra.”

A sajtótájékoztatón Sáringer-Kenyeres Marcell köszönetét fejezte ki a választóknak, hogy bizalmat szavaztak neki a következő négy és fél évre. Hangsúlyozta, ez alatt az idő alatt azon lesz, hogy minél több megoldandó feladatot a város lakosságával közösen tudjon véghez vinni.

„Tulajdonképpen nem megkezdjük a munkálatokat, hanem folytatni fogjuk mostantól ugyanúgy ezeket a munkákat. Városi szinten megkezdődtek egyeztetések, ezek ezt a hatos körzetet is érintik. Ez elsősorban a fásítás, zöldítés, zöldterület bővítésre vonatkozik, illetve az esővíz-elvezető hálózatnak a karbantartása is megkezdődött már a körzetben, meg bizonyos parkírozó szakaszoknak szintén a karbantartása.” 

A sajtótájékoztatón elhangzott, a lakók igényeit felmérve végzik a munkálatokat az egész városban, így a 6. számú választókerületben is.   

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

 

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Hatodszor lendült fel a rajtzászló a koraszülött futáson.
 
Kárpátaljai szobrász támogatására rendeztek jótékonysági délutánt.
 
A Híradó Plusz vendége Krasznai Tamásné igazgató.
 
Ezüstérmes lett Olaj Tamás, a Keszthelyi VSE sportolója.
 
Vidám, humoros előadásokkal érkeztek Várvölgyre az amatőr színjátszók.
 
Zöldünnepet tartottak az Erzsébet-ligetben.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár