+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Molnár Tibor: demokratikus úton döntünk a fennmaradó mandátumról
2020. február 7. péntek 14:25 - Keszthely
Molnár Tibor: demokratikus úton döntünk a fennmaradó mandátumról
Amennyiben Molnár Tibor győz a választáson, a KÉVE közössége demokratikus úton dönt a felszabaduló listás mandátum sorsáról – hangzott el tegnap a szervezet sajtótájékoztatóján. Az eseményen jelen volt Kocsis-Cake Olivio országgyűlési képviselő is, aki szerint a Balaton védelme az egyik legfontosabb tevékenység, melyhez a helyi lakosokat képviselő emberre van szükség.

A sajtótájékoztatón Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője hangsúlyozta, aggódnak a Balaton helyzetéért. Álláspontjuk szerint a jelenleg zajló fejlesztések rossz irányba haladnak, melyek kormány közeli személyek nevéhez köthetőek. Ezzel kapcsolatban változást szeretnének.  

„Mi egy olyan Balatont szeretnénk, ahova egy átlagos ember le tud jönni nyaralni, megengedheti akár egy kis pénztárcájú ember is, egy olcsó szállást, egy olcsó zimmer freit, egy olcsó lángost tud elfogyasztani a családjával és tud használni egy szabad strandot, amit meg tud fizetni.”

A képviselő hozzátette, a változáshoz szükséges, hogy olyan emberek üljenek a helyi testületben, akik a helyi embereket képviselik. Ebben Molnár Tibort támogatják.

Molnár Tibor, a KÉVE képviselőjelöltje Csótár András korábbi, arra vonatkozó kérdésére reagált az eseményen, hogy ki a szervezet valódi jelöltje. Molnár Tibor szerint a Fideszes politikus tökéletesen tisztában van vele, hogy kik szerepelnek a KÉVE listáján, így szerinte csúsztatás azt állítani, hogy a KÉVE zsákbamacskát árul. A sajtótájékoztatón elhangzott, fontos, hogy minél többen menjenek el szavazni vasárnap.

„A 6. választókerület kedves választóinak azt üzenem, hogy én nem hagyom őket cserben. Ősszel is elindultam értük és most is el fogok. Ők se hagyjanak engem cserben.”

A sajtótájékoztatón elhangzott, amennyiben Molnár Tibor győz a választáson, a KÉVE közössége demokratikus úton dönt a felszabaduló listás mandátum sorsáról.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Hagyományos sárgulási ünnepséggel köszöntek el a végzős hallgatók.
 
Halálának 100. évfordulóján kiállítással emlékeztek Mary Hamiltonra.
 
Ötszázötvenen tekertek a sereggel május 14-én.
 
A sárgulási ünnepség az egyik legrégebbi hagyománya a 225 éves intézménynek.
 
Somogyi András kezdte meg ajánlásgyűjtést.
 
Ma délelőtt vettek végső búcsút Keszthelyen Cservenka Györgytől.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár