+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Fidesz: a KÉVE nevezze meg a valódi jelöltjét
2020. február 4. kedd 16:48 - Keszthely
Fidesz: a KÉVE nevezze meg a valódi jelöltjét
Felszólította a KÉVÉ-t Csótár András, hogy nevezzék meg a valós jelöltjüket a február 9-i időközi választásokon. A Fidesz helyi szervezetének vezetője úgy véli, a KÉVE félrevezeti a választókat azzal, hogy egy olyan jelöltet indít, aki már bejutott képviselője a keszthelyi testületnek. Csótár András kéri ezért a szervezetet, hogy állítsa a Fidesz jelöltje mellé a sajátját.

Csótár András, a Fidesz helyi szervezetének elnöke elmondta, sem a képviselő testület tagjai, sem pedig a lakosság nem tudja, hogy kit szeretne a KÉVE bejuttatni a testületbe. A politikus hozzátette, példa nélküli Keszthelyen, hogy időközi választáson olyan jelölt indul, aki már kompenzációs listáról bejutott képviselőként dolgozik. Csótár András úgy véli, ezzel a KÉVE zsákbamacskát árul, és kéri a jelölő szervezetet, hogy állítsák a Fidesz jelöltje mellé a sajátjukat.

„Felszólítjuk a KÉVÉ-t, hogy kezelje felnőttként a választópolgárokat, ne áruljon zsákbamacskát, mutassa be, nevezze meg azt az embert, akit be szeretnének juttatni az önkormányzatba és akit a saját csapatukban látni szeretnének. A választók tudjanak valós személyek közül választani.” - tájékoztatott a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség Keszthelyi csoportjának elnöke.

Csótár András hozzátette, a Fidesz bemutatta Sáringer-Kenyeres Marcellt, akinek szaktudására és lendületére számítanak a képviselő testület munkájában. A 6-os számú választókerület jelöltje elmondta, az elmúlt hetekben többször is személyesen találkozott a városrészben élőkkel, akik tanácsaikkal segítették egy komoly program kidolgozásában.

„Teltházzal zajlott le tulajdonképpen a lakossági fórum, tehát nagyon sokan eljöttek a rossz idő ellenére. Ennek nagyon örültem, mert így sokkal több emberhez jutottak el azok a gondolatok, amiket én tulajdonképpen az elmúlt hetekben összegyűjtöttem.” - tette hozzá a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltje.

A képviselőjelölt hozzátette, a héten újra meglátogatja a városrész lakóit és tájékoztatja őket a lakossági fórumon felmerült kérdésekről és azok megoldási javaslatairól.        

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
Egy órával kevesebbet alhattunk. Hogyan hat az egészségünkre?
 
A szombaton életbelépő korlátozást betartják az emberek.
 
60 gépkocsi és 60 kerékpár ingyenes tárolására lesz alkalmas a parkoló.
 
Erre egymás egészségének a megőrzése érdekében van szükség- fogalmaz videóüzenetében a képviselő.
 
A kórházparacsnokok fő feladata a védekezés segítése.
 
Az intézkedést Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be pénteken délelőtt.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó