+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Fidesz: a KÉVE nevezze meg a valódi jelöltjét
2020. február 4. kedd 16:48 - Keszthely
Fidesz: a KÉVE nevezze meg a valódi jelöltjét
Felszólította a KÉVÉ-t Csótár András, hogy nevezzék meg a valós jelöltjüket a február 9-i időközi választásokon. A Fidesz helyi szervezetének vezetője úgy véli, a KÉVE félrevezeti a választókat azzal, hogy egy olyan jelöltet indít, aki már bejutott képviselője a keszthelyi testületnek. Csótár András kéri ezért a szervezetet, hogy állítsa a Fidesz jelöltje mellé a sajátját.

Csótár András, a Fidesz helyi szervezetének elnöke elmondta, sem a képviselő testület tagjai, sem pedig a lakosság nem tudja, hogy kit szeretne a KÉVE bejuttatni a testületbe. A politikus hozzátette, példa nélküli Keszthelyen, hogy időközi választáson olyan jelölt indul, aki már kompenzációs listáról bejutott képviselőként dolgozik. Csótár András úgy véli, ezzel a KÉVE zsákbamacskát árul, és kéri a jelölő szervezetet, hogy állítsák a Fidesz jelöltje mellé a sajátjukat.

„Felszólítjuk a KÉVÉ-t, hogy kezelje felnőttként a választópolgárokat, ne áruljon zsákbamacskát, mutassa be, nevezze meg azt az embert, akit be szeretnének juttatni az önkormányzatba és akit a saját csapatukban látni szeretnének. A választók tudjanak valós személyek közül választani.” - tájékoztatott a FIDESZ Magyar Polgári Szövetség Keszthelyi csoportjának elnöke.

Csótár András hozzátette, a Fidesz bemutatta Sáringer-Kenyeres Marcellt, akinek szaktudására és lendületére számítanak a képviselő testület munkájában. A 6-os számú választókerület jelöltje elmondta, az elmúlt hetekben többször is személyesen találkozott a városrészben élőkkel, akik tanácsaikkal segítették egy komoly program kidolgozásában.

„Teltházzal zajlott le tulajdonképpen a lakossági fórum, tehát nagyon sokan eljöttek a rossz idő ellenére. Ennek nagyon örültem, mert így sokkal több emberhez jutottak el azok a gondolatok, amiket én tulajdonképpen az elmúlt hetekben összegyűjtöttem.” - tette hozzá a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltje.

A képviselőjelölt hozzátette, a héten újra meglátogatja a városrész lakóit és tájékoztatja őket a lakossági fórumon felmerült kérdésekről és azok megoldási javaslatairól.        

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
A koncert előtt a keleti kultúra különböző részeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.
 
Mind a bölcsődében, mind az óvodákban tartottak az ünnephez kapcsolódó foglalkozásokat.
 
Idén is meghirdette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a húsvét zöldítő pályázatát.
 
Újdonságokkal várják az érdeklődőket.
 
A gyermekek után az időseket is oltási költségtérítéssel támogatja az önkormányzat.
 
Zala vármegye hét tanintézetének zeneiskolásai mérték össze muzikális tudásukat Keszthelyen.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus