+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Bemutatkozott a KÉVE képviselőjelöltje
2020. január 27. hétfő 13:52 - Keszthely
Bemutatkozott a KÉVE képviselőjelöltje
A Tesco és az Alphapark közötti út megnyitása, a Schwartz lakótelep egyirányú utcáinak kétirányúvá tétele valamint a Rákóczi téri parkolók felújítása szerepel Molnár Tibor tervei között. A 6-os számú választókerület kévés képviselőjelöltje sajtótájékoztató keretein számolt be a programjáról és a városrészt érintő problémákról.

A városrészben kaptak helyet Keszthely legnagyobb bevásárlóközpontjai, éppen ezért főként a Mátyás király és a Martinovics utca kiemelkedő átmenő forgalmat bonyolít – hangsúlyozta Molnár Tibor. A képviselőjelölt hozzátette, a Tesco körforgalomnál lévő holt ág megnyitása jelentősen javítana ezen a problémán, emellett pedig fekvőrendőrök kihelyezésével lehetne elejét venni a gyorshajtásnak. Mindemellett több megoldásra váró helyzet is felmerült a városrészben.

„A vízelvezetéssel kapcsolatban nagyon sok problémát jelentettek, főleg a Csapás út felől. A Cserszegtomaj felől lefolyó vizeknek az elvezetése, megfelelő terelése az, ami problémát jelentett, illetve a Rákóczi téri parkolóban uralkodó áldatlan állapotokat is meg kellene szüntetni.” - tájékoztatott a KÉVE képviselőjelöltje.

A sajtótájékoztatón részt vett Márki-Zay Péter is. A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke kiemelte, minden választás erőpróbája a tisztességes magyar emberek összefogásának. Hozzátette, az ellenzéki összefogás egyfajta kultúraváltással is jár a hazai politikában.     

„Elsősorban egy más kultúrát képvisel Tibor. Tehát nem egy pártot képvisel majd Keszthely önkormányzatában, hanem a közösséget fogja képviselni és azért fog tenni, hogy tisztességesen vezessék a várost. Az arányokon nem változtat lényegesen, hiszen ettől függetlenül a fideszes többség fogja irányítani a várost, de nem mindegy, hogy a keszthelyieket hány ember képviseli ebben a testületben.” - tette hozzá a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke.

Márki-Zay Péter hozzátette, Molnár Tibor egy erős érdekképviseletet jelenthet a képviselőtestületben. Kiemelte, a február 9-i választás a részvételen fog múlni, ezért mindenkit buzdít arra, hogy menjen el szavazni.

Regman Karola - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Keszthely város jegyzője a koronavírus járvány miatt nem engedélyez esküvőt.
 
Április 4-től, azaz szombattól ideiglenesen újra kinyit a keszthelyi piac – tájékoztatott Nagy Bálint.
 
Mentőautó vásárláshoz kér segítséget a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
 
A helyi vállalkozások segítésén dolgozik a város, nyárra alternatív költségvetés készül Keszthelyen.
 
A gazdaság helyreállítására hoztak intézkedéseket a város elöljárói.
 
A köztemetők nyitva vannak Keszthelyen, azonban csak indokolt esetben látogassuk!
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó