+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Közmeghallgatást tartott az RNÖ
2019. december 5. csütörtök 16:10 - Keszthely
Közmeghallgatást tartott az RNÖ
A közös munka, a békés együttélés megteremtése a fő cél, hangzott el tegnap Keszthely Város újonnan választott Roma Nemzetiségi Önkormányzatának közmeghallgatásán. A nagy érdeklődés mellett zajló eseményen részt vett Keszthely jegyzője, rendőrkapitánya és önkormányzati képviselők is, akik a jövőbeli tervekről tájékoztatták a jelenlévőket. A közmeghallgatás végén a gyermekek mikuláscsomagot kaptak ajándékba.

A közmeghallgatás elején Horváth Jánosné, a Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke felkérte dr. Gábor Hajnalka jegyzőt, hogy ismertesse a főbb változásokat, amik a közigazgatásban történtek. A jegyzőnő hangsúlyozta, bár voltak átszervezések, a személyes ügyekkel ugyanabban az időben várják az ügyfeleket, mint az eddig megszokottak.

Az eseményen jelen volt Horváth István rendőrkapitány, aki hangsúlyozta, a Keszthelyi Rendőrkapitányság minden segítséget megad ahhoz, hogy közös együttműködéssel tudjanak dolgozni. Ehhez azonban mind a romáknak, mind a rendőröknek a gyűlölködés helyett támogatóan kell egymás felé fordulniuk.

A programon köszöntötte a jelenlévőket Nemes Klára képviselőasszony is, aki elmondta, a városi önkormányzat a jövőben összedolgozik az RNÖ-vel, mivel közös erővel lehet változást elérni. Hozzátette, a következő hetekben a rászorulóknak karácsonyi meglepetéssel is készülnek.

A közmeghallgatáson beszámoltak arról is, hogy az RNÖ beadott egy pályázatot, amivel 35 roma kisgyerek nyári táborozását szeretnék segíteni.

Az esemény végén a gyerekeknek mikuláscsomagokat osztottak ki és megvendégelték a jelenlévőket.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
6
további híreink
 
A Ligetplexben premier és 3D-s filmeket is láthatnak a filmszínházak szerelmesei.
 
Az autópálya- és a megyematricákat is meg kell újítani január 31-ig.
 
Az akadémikusról készült alkotást péntek délelőtt avatták fel ünnepélyes keretek között.
 
Könnyebb lett a parkolás a piac területén.
 
A szervezők szerint a beltéri és kültéri programokon is szép számmal vettek részt az érdeklődők.
 
Harminc éve szolgálja a szakma fejlődését a Keszthelyi Növényvédelmi Fórum.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó