Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Színes / Sikeresen zajlott advent első vasárnapja Keszthelyen
2019. dec. 2. hétfő | Keszthely
Sikeresen zajlott advent első vasárnapja Keszthelyen
Koncertekkel, szórakozási lehetőségekkel és gasztronómiai élményekkel várják a kilátogatókat az adventi hétvégéken Keszthelyen. Az első vasárnapon már sokan gyűltek össze a Fő térre, hogy kipróbálhassák az óriáskereket, élvezzék az ünnepi hangulatot, beszélgethessenek barátokkal, családtagokkal.

A Fanyűvő játékait a kora délutáni órákban próbálhatták ki a gyerekek. Ezek mellett koncerten is részt vehettek, a sátor alatt a Varnyú Country együttes lépett fel. Az interaktív műsoron együtt táncolhattak a kicsik a zenészekkel, sőt táncversenyre is invitálták őket. A gyertyagyújtást követően ünnepi fénybe borult a tér. Összesen 47.000 izzó tette hangulatossá a belvárost, mely sokak tetszését elnyerte.

„Nekem tetszik azok a fények, az óriáskerék is és az összes fény és a játékok is.” - ismertette Bárány Zoé Léna.

Az adventi vásár alatt sokan tekintették meg a betlehemet, készítettek selfieket, de az angyalszárnynál is sokan fotóztak. A legnagyobb attrakció kétségkívül az óriáskerék volt. Hosszú sor állt nyitvatartási időben a pénztár előtt, a kipróbálók szerint azonban érdemes kivárni a sort.

„Nagyon jól érzem magam, számos újdonság van idén télen Keszthelyen. Például az óriáskerék. Az előbb ültünk fel rá. Az elején kicsit féltem, de gyönyörű a kilátás, látni lehet egész Keszthelyt, a Sétáló utcát, nagyon szépen ki van világítva, erre nagyon odafigyeltek idén, gyönyörű szép minden. Csillog, az egész fénybe borult, egész Keszthely, úgyhogy nagyon élvezzük.” - emelte ki Heilig Réka.

A gasztronómiai soron helyi vállalkozók kínálják portékáikat. Forró italok, lepények, lángosok, sültek közül választhatnak a kilátogatók. Az édességekről sem feledkeztek meg a szervezők, a kürtőskalács és a rózsafánk is népszerű a vásárlók körében. A vásárra a helyiek mellett külföldi állampolgárok is érkeztek.

„Nekem nagyon tetszik. Én imádom Keszthelyt, imádom ezt a Fő teret. Ez szerintem nagyon jó este és nagyon szép a zene és jól énekelnek. Egy picit hideg van, de ez nem baj.” - mondta el Alexandre Gnes.

Az első vasárnapon Hevesi Tamás adott koncertet. Az előadóművész népszerű slágerekkel készült a keszthelyi közönségnek, akik együtt énekeltek és hatalmas tapssal jutalmazták a produkciót.

„Elképesztő hálás vagyok, mert mikor megérkeztem, azt láttam, hogy mindenki a forralt boros standoknál áll, ugye hűvös van, nyilván ott vannak és gondoltam, hát jó lenne, ha majd ide jönnének közelebb a színpadhoz. Ehhez képest szerencsére hatalmas, csak jót tudok mondani, hatalmas közönség volt, fantasztikusan veled együtt lélegző közönség, szenzációs volt a hangtechnika, gyönyörű Keszthely, imádom ezt a várost.”

Az adventi időszakban minden nap várják a kilátogatókat a Fő térre. Koncert legközelebb december 6-án lesz. A Mikulás érkezése után a Brumi Bandi Band zenél, december 7-én pedig Nika adventi dallamait hallhatja a közönség.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

| 2023. dec. 23. szombat 17:04 | Keszthely
Rendhagyó módon szombaton gyújtották meg Keszthelyen a szeretet lángját.
| 2023. dec. 21. csütörtök 10:20 | Keszthely
A jótékonyság jegyében nyitotta meg kapuit udvar a Premontrei iskola
| 2023. dec. 18. hétfő 16:44 | Keszthely
Fellobbant a harmadik láng a város adventi koszorúján, és számos program várta az érdeklődőket a Fő téren
| 2023. dec. 16. szombat 10:49 | Keszthely
január végéig láthatóak a Család és Gyermekjóléti pályázat által meghirdetett rajzversenyre érkező alkotá
| 2023. dec. 14. csütörtök 17:31 | Keszthely
Jótékonysági céllal csendültek fel a dallamok a Főtéri templomban.
X. évfolyam 11. szám
Megjelenés: 2024. június 14.
12:00
Képújság
18:00
18:30
Hittel,lélekkel
18:40
Savaria Filmfesztivál
19:00
Híradó
19:15
19:45
Természetvédelem határok nélkül
20:08
Göcsej Filmfesztivál
20:57
Savaria Filmfesztivál
21:00
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.