+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Dr. Gábor Hajnalka lett Keszthely új jegyzője
2019. november 21. csütörtök 16:34 - Keszthely
Dr. Gábor Hajnalka lett Keszthely új jegyzője
Dr. Gábor Hajnalka lett Keszthely város új jegyzője, munkáját november 18-án kezdte meg. A frissen kinevezett jegyző neve nem ismeretlen, hiszen korábban aljegyzőként is dolgozott Keszthelyen, valamint a Helyi Foglalkoztatás Iroda és Család- és Karrierpont szakmai vezetőjeként is sokat tett a településért. A jövőben a fogadóórák időpontja nem változik.

A korábbi aljegyző 2005-ben végezte el a jogi egyetemet Pécsett, ezt megelőzően az államigazgatási főiskolát. Kisebb megszakításokkal 2000 óta dolgozott a helyi Városházán 2017-ig, ezt követően a Keszthelyi Városfejlesztési Iroda munkatársa lett. Mint elmondta, élete legjobb munkahelyeként tekint a keszthelyi polgármesteri hivatalra, ezért is adta be a pályázatát a munkakörre. Mint fogalmazott, szakmai kihívás, nagy felelősség és megtiszteltetés, hogy őt választották, bízik abban, hogy könnyen együtt tud dolgozni a kollégákkal, akik nagy része nem ismeretlen számára.

„Ez jó többségében azt hiszem, hogy nem ismeretlenek a kollégák. vannak olyan kollégák, akikkel még nem dolgoztam, őket szeretném minél előbb megismerni, az ő feladataikat áttekinteni, velük egyeztetni. Vannak hátrányai is lehet, hogy nagyon ismerem itt már a munkamenetet és a kollégákat, de szeretném ezeket a munka előnyére fordítani. Szeretem ezt a környezetet, magát az épületet is, az épület elhelyezkedését is, hiszen szerintem gyönyörű környezetben dolgozhatunk, úgyhogy nagyon várom a kihívásokat.” - mondta el Dr. Gábor Hajnalka.

Dr. Gábor Hajnalka hétfőn állt munkába. Mint elmondta, rengeteg feladat várt rá már az első napokban is, az aláírnivaló papírok mellett bizottsági üléseken, értekezleteken kellett megjelennie. Jelenleg a jövő heti testületi ülésre készül, de elmondása szerint jót tesz a munkájának a mélyvízbe dobás.

„Én nagyon-nagyon szeretek dolgozni, főleg ebben a közegben, hiszen jogászként én csak és kizárólag a közigazgatásban dolgoztam, szeretek a szakmai kihívásokat, meg azért jó érzés újra itt lenni ebben a hivatalban.”

A jegyzői fogadóórák ideje a jövőben sem változik, továbbra is minden hónap harmadik szerdáján a délutáni órákban intézheti ügyeiket a lakosság előzetes telefonos bejelentkezéssel. Az elérhetőségek sem változnak, minden kérdést a jegyzo@keszthely.hu e-mail-címre küldhetnek el.

Lendvai Bianka - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Nagy Bálint reagálása Czuth Zoltán László levelére.
 
Tegnap lemondásra szólította fel Dósa Zsolt a képviselőt egy két hónapja húzódó parkolási ügy kapcsán.
 
Gyenesdiás méltán büszke az avar korra visszavezethető történelmére. Erről jelent meg most egy könyv.
 
A Fidesz képviselőjelöltje a 6. sz. választókerületben kiírt időszaki voksoláson méreti meg magát.
 
44 dunántúli település 108 iskolája jelezte részvételét az idei Helikoni Ünnepségekre.
 
Mesefoglalkozást tartottak a NépmesePontban a Zöldmező Utcai Általános Iskola diákjai számára.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó