+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Staudt Gábor Hévízen beszélt a kampányról
2018. április 3. kedd 08:43 - Keszthely
Staudt Gábor Hévízen beszélt a kampányról
„Vidéken nagyon jók a Jobbik esélyei a győzelemre”-hangzott el azon az utcafórumon, melyet március 30-án Hévízen tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselő-jelöltje, Weller Jakus- Tamás és a Jobbik országgyűlési képviselője, Dr. Staudt Gábor. A fórumon az országgyűlési képviselő a választás fontosságára hívta fel az emberek figyelmét.

A Jobbik Zala 2. számú választókerületének minden településén igyekszik jó kapcsolatot kialakítani a választókkal,mondta Weller-JakusTamás országgyűlési képviselő-jelölt a hévízi fórumon, melyet a Húsvét jegyében tartottak.

„A tapasztalat az, hogy az emberek nagyobb részének a jelenlegi kampánnyal, annak stílusával nagyon de nagyon elegük van. Ezt a negatív kampányt nem díjazzák. A másik tapasztalat pedig az, hogy az emberek nem nagyon szívesen nyilatkoznak arról ,hogy majd kire és hogyan fognak szavazni április 8-án. Én így úgy gondolom nagypénteken, a kereszténységnek talán az egyik legfontosabb ünnepén, hogy ez a fajta viselkedés a politikusoktól, talán nagyon-nagyon negatív hátoldalát mutatja meg a jelenlegi politikának.”

A választóknak a fórumon jelenlévő Staudt Gábor is a kampány minőségéről beszélt.

„ ’91 óta nem láttunk ilyen kampányt, ami ilyen alacsony szintre ment volna le, ez a közállapotokat szerintem nem javította ,hanem roncsolta. Tehát én nagyon sajnálom, főleg egy keresztény országban, ahol a legerősebbnek mondott FIDESZ, illetve a kihívó Jobbik is mindenképpen a keresztény gyökereket, Európa keresztény gyökereit hangsúlyozta, egy ilyen helyzetben különösen fájóak ezek a különböző iszlám vádak, meg bevándorlás pártisággal vádolni olyan politikai erőket, akik önmaguk is már többször - akár Jobbik a kerítésnek a javaslatával illetve a határőrségnek a felállításával - élen járt abban, hogy megvédjük a hazánkat.”

A képviselő a kereszténység ünnepén azt üzente minden politikusnak, hogy a kampány utolsó időszakában próbálják meg a krisztusi tanításokat követni és elgondolkodni azon, hogy mi szolgálja az ország és az emberek érdekét.

Hegedüs Éva- Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az intézkedést Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be pénteken délelőtt.
 
Több fogásról is kapott már visszajelzést a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.
 
18 éve áldotta meg az azóta már szentté avatott II. János Pál pápa a kézfogás harangját.
 
Az egészségügyi dolgozóknak tett felajánlást egy vállalkozó.
 
Az önkormányzat minden szükséges óvintézkedést megtesz a lakosság védelme érdekében.
 
A GESZ munkatársai megkezdték a kiszállítást, a szolgáltatásra folyamatosan lehet jelentkezni.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó