+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A KÖZGÁZ kupáért versenyeztek
2019. október 17. csütörtök 19:05 - Keszthely
A KÖZGÁZ kupáért versenyeztek
A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Közgazdasági Szakgimnáziumában már nagy hagyománya van a KÖZGÁZ napok megrendezésének. A szakmai előadások, szellemi vetélkedők mellett a sportnak is jut szerep. A város és város környéki középiskolák mérkőztek meg egymással a focipályán.

. Egymást követték a meccsek 2x 10 perces félidőkkel a Georgikon Kar sportpályáján. A  Közgazdasági Szakközépiskola hagyományos labdarúgó tornájára érkeztek a középiskolások. A több évtizedes sportrendezvény nagyon népszerű az intézményben, a vándorserlegért, a KÖZGÁZ kupáért folyik a verseny a 4+1 fős csapatok között.

"Közel három évtizede indult el a KÖZGÁZ kupa azzal a céllal,hogy egy versenyzési lehetőséget biztosítsunk a  város,város környéki iskoláinak a labdarúgás sportágban ill. ilyen sportbarátság jegyében született összejövetelként indult ez a dolog. Két kategóriában,fiú és lány kategóriában indítjuk el a versenyt. Most jelen pillanatban négy-négy csapattal,de egyébként 5-5 csapattal szokott menni a kupa ."- adott tájékoztatást Béres Tibor testnevelő.

Mindössze 20 perc,egy meccsnyi pihenő idő  jutott a pályát elhagyó játékosoknak, s újabb megmérettetésre került sor.

"Most az Asbóthtal játszottunk, 0:0-t. Hát elég erősek voltak,úgy egy szinten voltunk és hetesekkel mi nyertünk. Hát szoktunk edzeni,úgy heti egyszer péntekenként össze szoktunk ülni a 7. órák után, a 7.órában aztán 1-2 órás edzések szoktak lenni Fábián Tamás tanár úrral."- mondta Szabó Boglárka.

Egy utolsó eligazítás a házigazda iskola lánycsapatánál, s indultak is a pályára ,hogy megmérkőzzenek a   hévízi Bibó gimnázium csapatával . A két pályán fiúknál is folyamatosan zajlottak a meccsek,nagy volt az izgalom. Végül a torna legjobb lánycsapata a Vajda János Gimnázium csapata lett. Míg a fiúk mezőnyében a Bibó István Gimnázium  csapat vihette el egy évre a vándorserleget.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A “Magyar Ápolók Napja” alkalmából főigazgatói elismeréseket adtak át a hévízi kórházban.
 
A fizikai jelenségekkel ismerkedhetnek a fiatalok a Balaton Színház Simándy termében.
 
Az egészségügyi szakdolgozókat köszöntötték Keszthelyen Kossuth Zsuzsanna születésnapján.
 
Természet ihlette képeivel mutatkozik be Gécseg András.
 
A szervezet idei első közgyűlésén az eredményekről és a tervekről is beszámoltak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó