+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A KÖZGÁZ kupáért versenyeztek
2019. október 17. csütörtök 19:05 - Keszthely
A KÖZGÁZ kupáért versenyeztek
A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Közgazdasági Szakgimnáziumában már nagy hagyománya van a KÖZGÁZ napok megrendezésének. A szakmai előadások, szellemi vetélkedők mellett a sportnak is jut szerep. A város és város környéki középiskolák mérkőztek meg egymással a focipályán.

. Egymást követték a meccsek 2x 10 perces félidőkkel a Georgikon Kar sportpályáján. A  Közgazdasági Szakközépiskola hagyományos labdarúgó tornájára érkeztek a középiskolások. A több évtizedes sportrendezvény nagyon népszerű az intézményben, a vándorserlegért, a KÖZGÁZ kupáért folyik a verseny a 4+1 fős csapatok között.

"Közel három évtizede indult el a KÖZGÁZ kupa azzal a céllal,hogy egy versenyzési lehetőséget biztosítsunk a  város,város környéki iskoláinak a labdarúgás sportágban ill. ilyen sportbarátság jegyében született összejövetelként indult ez a dolog. Két kategóriában,fiú és lány kategóriában indítjuk el a versenyt. Most jelen pillanatban négy-négy csapattal,de egyébként 5-5 csapattal szokott menni a kupa ."- adott tájékoztatást Béres Tibor testnevelő.

Mindössze 20 perc,egy meccsnyi pihenő idő  jutott a pályát elhagyó játékosoknak, s újabb megmérettetésre került sor.

"Most az Asbóthtal játszottunk, 0:0-t. Hát elég erősek voltak,úgy egy szinten voltunk és hetesekkel mi nyertünk. Hát szoktunk edzeni,úgy heti egyszer péntekenként össze szoktunk ülni a 7. órák után, a 7.órában aztán 1-2 órás edzések szoktak lenni Fábián Tamás tanár úrral."- mondta Szabó Boglárka.

Egy utolsó eligazítás a házigazda iskola lánycsapatánál, s indultak is a pályára ,hogy megmérkőzzenek a   hévízi Bibó gimnázium csapatával . A két pályán fiúknál is folyamatosan zajlottak a meccsek,nagy volt az izgalom. Végül a torna legjobb lánycsapata a Vajda János Gimnázium csapata lett. Míg a fiúk mezőnyében a Bibó István Gimnázium  csapat vihette el egy évre a vándorserleget.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

 

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Hagyományos sárgulási ünnepséggel köszöntek el a végzős hallgatók.
 
Halálának 100. évfordulóján kiállítással emlékeztek Mary Hamiltonra.
 
Ötszázötvenen tekertek a sereggel május 14-én.
 
A sárgulási ünnepség az egyik legrégebbi hagyománya a 225 éves intézménynek.
 
Somogyi András kezdte meg ajánlásgyűjtést.
 
Ma délelőtt vettek végső búcsút Keszthelyen Cservenka Györgytől.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár