+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megnyílt az Ánizs
2019. október 15. kedd 14:00 - Keszthely
Megnyílt az Ánizs
Három év után ismét megnyitott az Ánizs. A belváros ikonikussá vált kávézója és pubja az előző üzemeltető Csom Tamás „Csocsó” tragikus halála miatt zárta be kapuit. Az új üzemeltetők szeretnék hasonló módon továbbvinni a vendéglátó egységet. Október 10-én nyílt meg az Ánizs.

A közkedvelt egységet egy hirtelen ötlettől vezérelve vette szárnyai alá Kapuváry Zsolt, aki több keszthelyi szórakozóhelyet üzemeletetett és üzemeltet ma is, köztük az 512-őt. Májusban kezdték meg a munkát az Ánizsban.

Kapuváry Zsolt üzemeltető: „Az épületet fel kellett újítanunk mindenféleképpen a tetőtől gyakorlatilag a pincéig szinte mindent. És igyekszünk azt folytatni, amit itt elkezdett az elődünk, illetve elkezdtek az elődeink. Igyekszünk ugyanúgy csinálni, mint ők, vagy hasonlóan megközelíteni talán ezt a dolgot.” 

A rusztikus hangulat megmaradt és október 10-én teltházzal nyílt meg az Ánizs. Az üzemeltetők célcsoportja a 20 év feletti, hétköznap dolgozó, középkorú emberek. A nyitás óta pozitívak voltak a tapasztalatok. Kiss "Csiró" Balázs a párjával jött el megünnepelni az évfordulójukat, már nagyon várták a nyitást. 

„Én régi 512-ős vagyok, hogy is mondjam, itt serdültem naggyá, Zsolti és Bea kezei alatt. Én már nagyon régóta zaklattam őket, hogy ezt az Ánizst kellene csinálni, ami azért elég ikonikus helye volt Keszthelynek. Csocsó – Isten nyugosztalja – ő érezte hogy kell ezt szívvel, lélekkel csinálni és én biztos vagyok benne, hogy Bea és Zsolti ugyanígy szívvel, lélekkel fogja csinálni” - nyilatkozta a férfi. 

A zenei kínáltban a retro, a jazz és a blues a fő irányvonal, de az elődökhöz hasonlóan akusztikus koncerteket is kívánnak szervezni. A pincéből szeretnének egy rendezvényhelyiséget kialakítani, az elképzelések közt szerepel, hogy tavasszal megnyitják a kerthelyiséget. Az üzemeltetők várják a vendégek visszajelzéseit és annak fényében alakítják az Ánizst.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Az intézmény diákjai és tanárai műsorral és az emlékek felidézésével ünnepeltek a Balaton Színházban.
 
Több száz diák vett részt a Zala Megyei Kormányhivatal Pályaválasztási kiállításán.
 
Az elmúlt 6 évben közel 50%-os növekedés látható a Balatoni Halgazdálkodási Zrt. statisztikái szerint.
 
A lakosság, az önkormányzatok és Manninger Jenő sem támogatja a Vonyarcvashegyre tervezett ipari kikötőt.
 
A javulás a két éve működő országos jégkérmentesítő rendszernek köszönhető.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. november 10-től az ország teljes területén téli üzemmódra váltott.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó