+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Megújul a kórház bejárata
2019. október 15. kedd 19:03 - Keszthely
Megújul a kórház bejárata
Megújul a Keszthelyi Kórház főbejáratának lépcsője. Több, mint fél éve a lépcső egy része már le volt zárva. A megtöredezett, repedezett feljárat veszélyessé vált. Eddig kellett várni a technológiai folyamatra, hogy a felújítás megkezdődhessen.

Ha időben be tudják fejezni az alapozást és megérkezik a burkolólap is akkor novemberben befejeződik a feljárat megújítása és átadásra kerülhet rendeltetésszerűen a betegek részére. A 4 milliós beruházás részben a kórház saját forrásából valamint központi keretből valósul meg, de számítanak a város támogatására is. A felújítás ideje alatt a betegek és a látogatók két bejáratot is igénybe tudnak venni, hogy eljussanak a szakrendelőkbe és az osztályokra.

"A Tapolcai út felől javaslom megközelíteni il. bejutni  a kórháznak a területére. Reggel mi kinyitjuk az Erkel Ferenc utcai az un. teherkaput is, ahol szintén be lehet közlekedni- gyalogosan hangsúlyozom- de tekintettel, hogy az teherkapu és ott közlekednek az élelmiszer beszállítók, a szemétszállítók, a gázt –az orvosi gázt szállítók, mosodai szállítók. Ezek rendelkeznek távirányítóval a kapuhoz és előfordulhat, hogy ők becsukják."- adott tájékoztatást Dr. Kvarda Attila, főigazgató.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
A “Magyar Ápolók Napja” alkalmából főigazgatói elismeréseket adtak át a hévízi kórházban.
 
A fizikai jelenségekkel ismerkedhetnek a fiatalok a Balaton Színház Simándy termében.
 
Az egészségügyi szakdolgozókat köszöntötték Keszthelyen Kossuth Zsuzsanna születésnapján.
 
Természet ihlette képeivel mutatkozik be Gécseg András.
 
A szervezet idei első közgyűlésén az eredményekről és a tervekről is beszámoltak.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó