Ajánlott hírek
Ajánlott címkék
Egyéb tartalmak
.
oldal
/
kezdőlap / Híreink / Közélet / Utolsó rendes tanácskozását tartotta a jelenlegi testület
2019. szep. 26. csütörtök | Keszthely
Utolsó rendes tanácskozását tartotta a jelenlegi testület
Utolsó rendes ülését tartotta ma a keszthelyi képviselő testület az októberi helyhatósági választások előtt. A város gazdasági társaságainak működése mellett számos pályázati téma is napirenden volt. A Kísérleti utcai tagóvoda építési beruházásának kivitelezőjéről döntés is született a tanácskozáson és arról is határoztak, hogy az önkormányzat jövőre is részt vesz a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatban.

Napirenden voltak a város tulajdonában álló gazdasági társaságok első félévi gazdálkodásai. A HUSZ, a KETÉH, a VÜZ, a Városfejlesztő, valamint a Keszthelyi Televízió Kft-ék tájékoztatóit elfogadta a testület.

Döntöttek az idei költségvetés és a helyi építési szabályzat módosításáról és arról, hogy a város ezúttal is részt vesz a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatban.

Részletes tájékoztató került a városatyák elé az önkormányzatot, intézményeit és gazdasági társaságait érintő nagyobb volumenű pályázatokról.

Az ülésen kiderült, hogy átalakítják az Új köztemető ravatalozóját. A grémium hozzájárult, hogy a KETÉH homlokrakodó gépet vásároljon. Kérelemmel fordult a testülethez az Alapellátási Intézet vezetője, illetve a Helikon Kastélymúzeum. Beszámoló is napirendre került a Keszthelyi Kilométerek tapasztalatairól.

Döntöttek a Kísérleti utcai tagóvoda építési beruházásának kivitelezőjéről, és arról, hogy konzorciumi együttműködés keretében pályázatot nyújtanak be a Fenntartható települési közlekedésfejlesztés című felhívásra. A leromlott városi épületek rehabilitációja Keszthelyen című pályázati támogatás szerződését pedig megkötheti a település. fordulójában került a testületi tagok elé a térfigyelő kamerarendszer fejlesztésének előkészítéséről szóló napirend.

Bérleti- helyiséghasználati szerződésekről és ingatlanügyekről is tárgyaltak.

Sürgőségi pontként a Balaton Vívóklub kérelme és a kertvárosi belterületi csapadékvíz védelmi rendszer fejlesztése is napirendre került. Zárt ülésen téma volt a városi könyvtár igazgatói feladatinak ellátása, és a Szent Erzsébet Jótékonysági Alapítvány tisztségviselőinek ügye. 

Az ülésről készült felvételt teljes hosszában megtekinthetik hétfőn, a Keszthelyi szemmelt követően az Önkormányzati Híradóban.

| 2024. ápr. 18. csütörtök 19:15 | Keszthely
Rendkívüli ülést tartott a keszthelyi testület.
| 2024. jan. 25. csütörtök 12:22 | Keszthely
Mozgalmas és eredményes turisztikai évet zárt Keszthely és idén is sok rendezvény lesz.
| 2023. nov. 30. csütörtök 18:01 | Keszthely
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
| 2023. júl. 13. csütörtök 17:22 | Keszthely
24 napirend került a grémium elé csütörtöki testületi ülésén.
| 2023. ápr. 27. csütörtök 17:50 | Keszthely
Szót ejtettek az önkormányzati bérlakások vételárának megállapításáról is.
X. évfolyam 12. szám
Megjelenés: 2024. június 28.
12:00
Képújság
18:00
Savaria Filmfesztivál
18:50
Vajtó és a világ
19:41
Savaria Filmfesztivál
20:00
20:30
Határtalan
21:00
Savaria Filmfesztivál
21:50
Vajtó és a világ
22:41
Savaria Filmfesztivál
23:00
23:30
Határtalan
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.
Telefon: 06 83 / 320 200
Mobil: 06 30 / 427 7341
 
Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk számodra.