+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Mohácsi József független képviselőjelölt
2019. szeptember 6. péntek 19:07 - Keszthely
Mohácsi József független képviselőjelölt
Független képviselőjelöltként indul az őszi választásokon, a Keszthely 4. számú választókerületében Mohácsi József. A turizmus és biztonság fejlesztése a jövőnk záloga- ez programjának jelmondata. Elképzeléseiről,programjáról tartott csütörtökön sajtótájékoztatót a Fő téren.

Mohácsi József  jelenleg is Keszthely város képviselő-testületének tagja. Tizenhét éve segíti a város munkáját. Függetlenként indul az októberi ön kormányzati választáson a 4. számú választókörzetben.

"A 4.számú választókörzetben szeretnék elsősorban dolgozni,de nem csak a választókörzetben hanem az egész városért,és ez persze egyedül nem megy,az önök segítsége szükséges ehhez,mert csak önökkel együtt tudunk megoldani. Én azt hiszem,hogy politikamentessé kellene tenni egy ilyen gyönyörű várost mint Keszthely,hisz nyilván csak addig,hisz a mindenkori kormányhoz szükséges a kapcsolat és a lobbi készség és a pályázati lehetőségek elnyerése,de ettől függetlenül,ha nem a politikával és az oldalakkal foglakozunk,akkor szerintem sokkal többre fogjuk vinni" - mondta Mohácsi József.

Mohácsi József a sajtótájékoztatón programja kapcsán elmondta, hogy a város fejlődése érdekében  kiemelten kell kezelni a turizmust.

"Minden meg van csak egy kicsit ki kéne használni. Itt nyilván a munkahelyteremtés az egyik legfontosabb feladat,hisz a fiataloknak munkahely kellene,itta sármelléki reptér területén ipari park fejlesztését feltétlenül szükségesnek tartom,nagyon fontos a fiatalok itt tartása. Nagyon fontos az idősekkel – hisz elég koros a lakosság- a velük való foglalkozás,az ő biztonságuk az egészségügyi problémája. A rend és a tisztaság" - emelte ki Mohácsi József.

Mohácsi József továbbra is szívesen vállalna munkát a közösségért, Keszthelyért - mint mondta ehhez kéri a választó polgárok bizalmát október 13-n.

Hegedüs Éva - Keszthelyi Televízió

galéria
1
2
3
4
további híreink
 
Több mint 200 négyzetméterrel bővítik a Vadászati Múzeumot.
 
A keszthelyi kiválóság női pisztoly számban diadalmaskodott.
 
A készítmények 18 terápiás területet érintenek.
 
Az egész Kárpát-medencéből várják a kórusokat és népzenészeket Keszthelyre június 5-én és 6-án.
 
A zalaszántói Baráti Kör negyedik alkalommal szervezte meg a programot a Gersei-Pethő kúria udvarán.
 
Az első és második világháború hősi halottai előtt hajtottak fejet vasárnap Gyenesdiáson.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Objektív
 
Önkormányzati híradó