+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / Célok a következő négy évre
2018. április 9. hétfő 15:18 - Keszthely
Célok a következő négy évre
Sok várakozást felülmúlva, nagyarányú győzelmet aratott a Zala 2-es választókerületben Manninger Jenő. A Fidesz politikusa számára külön öröm, hogy magas, közel 70 százalékos részvétellel szavaztak neki újra bizalmat. Manninger Jenő televíziónknak elmondta, hogy az újabb négy év lehetőséget teremt a gazdaság további növekedése után az életszínvonal jelentős javítására.

A szavazó választópolgárok 56.59 százaléka voksolt Manninger Jenőre a Zala 2-es választókerületben. A Fidesz-KDNP jelöltje ezzel felülmúlta a legtöbb közvélemény-kutató jóslatát.

„Az volt nyilván a célunk, hogy megnyerjük a választást és minél több ember szavazzon ránk. Hogy ha ez most ilyen jól sikerült, annak külön örülünk. Ez egyrészt ad egy nagy felhatalmazást, mert ha egy közel 70 százalékos részvételi aránynál 56 százalékot kapni, az mindenképen egy erős támogatás. Másrészt egy erős kötelezettséget is jelent, mert a választók annak a tudatában szavaztak ránk, hogy elvárásaik vannak” - nyilatkozta Manninger Jenő.

A térség újraválasztott országgyűlési képviselője televíziónknak elmondta, hogy az elsődleges elvárása a szavazóknak, hogy a kormány továbbra is megvédje Magyarországot, illetve, hogy folyatassák az elmúlt években zajló munkát. Hozzátette: „Ez a célunk, hogy ezt folytassuk és azt gondolom, hogy akkor egy további sikeres négy évünk lehet. Mert először volt a gazdasági fordulat, akkor még a bérek emelkedése nem indult meg, de ha még négy év hozzájön, akkor az már lehet az életszínvonalban is egy jelentős, érzékelhető javulást fog mutatni.” 

Választási győzelmével az ötödik parlamenti ciklusára készülhet Manninger Jenő.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
 
 
további híreink
 
Keszthely város jegyzője a koronavírus járvány miatt nem engedélyez esküvőt.
 
Április 4-től, azaz szombattól ideiglenesen újra kinyit a keszthelyi piac – tájékoztatott Nagy Bálint.
 
Mentőautó vásárláshoz kér segítséget a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.
 
A helyi vállalkozások segítésén dolgozik a város, nyárra alternatív költségvetés készül Keszthelyen.
 
A gazdaság helyreállítására hoztak intézkedéseket a város elöljárói.
 
A köztemetők nyitva vannak Keszthelyen, azonban csak indokolt esetben látogassuk!
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Körül-tekintő
 
Más-Kép(p)
 
Eklézsia
 
Önkormányzati híradó