+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A nyárra hangolva
2019. július 8. hétfő 15:32 - Keszthely
A nyárra hangolva
A Bagossy Brothers Company, Caramel, a Hooligans és az Irie Maffia is fellépett az idei KeszthelyFesten. A nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb rendezvényére nem csak változatos zenei műsorral, hanem kiemelkedő gasztronómiai felhozatallal várták a nagyszámú közönséget. A fesztivált idén is kísérte A Bor Összehoz Keszthelyen elnevezésű program.

Hatalmas érdeklődés övezte a koncerteket. Szombat este hazánk egyik legfelkapottabb együttese, a Bagossy Brothers Company lépett fel. A Fő téri nagyszínpad előtt egy tűt nem lehetett leejti, az ország számos pontjáról érkeztek a rendezvényre.

„Bükfürdőről jöttünk, kimondottan erre a KeszthelyFestre, Bagossy miatt is lejöttünk. Hallottuk már több helyről, hogy jó hely, jó szórakozás van itt” - nyilatkozta két koncert közt Boros Tamás. Hasonló jó véleményen volt Balkus Patrik„Nagyon jó. Annyi ember van itt kint, hogy igazából én azt nem értem – lehet az előző években is volt, pár éve nem jártam itt Keszthelyen- de nekem abszolút nagyon tetszik, meg tökéletes bizonyíték, hogy hány ember van itt kint eset, abszolút megéri csinálni.” 

Szintén a nagyszínpadon lépett fel Molnár Ferenc Caramel.  A zenész 15 évvel ezelőtt bukkant fel a Megasztár második szériájában, melyet meg is nyert. Caramel a törökszentmiklósi cigánytelepről indulva lett az egyik legismertebb hazai előadó. 

’Számomra soha nem az ismertség, vagy a sztárság volt a mozgatórugója ennek és a mai napig abszolút nem ez motivál, hanem a zene, meg a zene szeretete, meg a zenekarom, meg a közönség, szóval ez az egész dolog, amibe szerelmesek vagyunk mindannyian, akik zenélünk” - nyilatkozta televíziónknak Caramel. 

A KeszthelyFest a Balaton nyugati csücskének legjelentősebb fesztiválja. A három nap alatt összesen öt színpadon zajlottak koncertek. A sétálóutcán a jazz- és akusztik színpad mellett kiváló hazai borházak is várták a vendégeket.  Az idei évben is a Keszthelyfest része volt A bor összehoz Keszthelyen elnevezésű program. Tizennyolc ismert és kiváló minőségű pincészet vonultatta fel hazánk történelmi borvidékeit és azok sajátos karakterét.

„Minden évben ellátogatunk ide. A bor összehoz – ez nagyon találó szimbólum szerintem. Egyetlen pincészetnek a borát kóstoljuk egész este, nagyon szeretjük, el is szoktunk látogatni oda, úgyhogy örülünk, hogy ide is kitelepültek” - mondta Pál Nikoletta. 

A fesztivál zenei kínálatát idén is színesítette a MOL Nagyon Balaton színpad. A régió 40 eseményét átfogó programsorozat így Keszthelyen az Amazon Házban is képviseltette magát. A Fő térhez hasonlóan itt  is fényfestés varázsolt különleges hangulatot.  

A zárónap délutánján megérkezett esős időjárás miatt csak a gyermekliget programjai maradtak el. A többi koncertet, néhány időpontváltozással megtartották.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
188 millió forintos plusz forrást kapott Hévíz a gyógyhelyfejlesztési projekthez kapcsolódóan.
 
A Bakonyerdő Zrt által rendezett döntőbe 19 erdőgazdaságból kerültek ki a legjobbak.
 
A szakmai döntnökök négy hagyományos és két mentes édességből választották ki a legjobbakat.
 
Autistákat és fogyatékkal élőket vitorláztattak a Keszthelyi Yacht Club tagjai.
 
Gere Nóra Éva költő és Ágh Márton látványtervező egy hónapot töltöttek Keszthelyen.
 
A 300 méteres szakasz a munkába járókat és a szállóvendégeket is kiszolgálja.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus