+36-83-320-200
8360 Kossuth L. u. 45.
kezdőlap / hírek / A nyárra hangolva
2019. július 8. hétfő 15:32 - Keszthely
A nyárra hangolva
A Bagossy Brothers Company, Caramel, a Hooligans és az Irie Maffia is fellépett az idei KeszthelyFesten. A nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb rendezvényére nem csak változatos zenei műsorral, hanem kiemelkedő gasztronómiai felhozatallal várták a nagyszámú közönséget. A fesztivált idén is kísérte A Bor Összehoz Keszthelyen elnevezésű program.

Hatalmas érdeklődés övezte a koncerteket. Szombat este hazánk egyik legfelkapottabb együttese, a Bagossy Brothers Company lépett fel. A Fő téri nagyszínpad előtt egy tűt nem lehetett leejti, az ország számos pontjáról érkeztek a rendezvényre.

„Bükfürdőről jöttünk, kimondottan erre a KeszthelyFestre, Bagossy miatt is lejöttünk. Hallottuk már több helyről, hogy jó hely, jó szórakozás van itt” - nyilatkozta két koncert közt Boros Tamás. Hasonló jó véleményen volt Balkus Patrik„Nagyon jó. Annyi ember van itt kint, hogy igazából én azt nem értem – lehet az előző években is volt, pár éve nem jártam itt Keszthelyen- de nekem abszolút nagyon tetszik, meg tökéletes bizonyíték, hogy hány ember van itt kint eset, abszolút megéri csinálni.” 

Szintén a nagyszínpadon lépett fel Molnár Ferenc Caramel.  A zenész 15 évvel ezelőtt bukkant fel a Megasztár második szériájában, melyet meg is nyert. Caramel a törökszentmiklósi cigánytelepről indulva lett az egyik legismertebb hazai előadó. 

’Számomra soha nem az ismertség, vagy a sztárság volt a mozgatórugója ennek és a mai napig abszolút nem ez motivál, hanem a zene, meg a zene szeretete, meg a zenekarom, meg a közönség, szóval ez az egész dolog, amibe szerelmesek vagyunk mindannyian, akik zenélünk” - nyilatkozta televíziónknak Caramel. 

A KeszthelyFest a Balaton nyugati csücskének legjelentősebb fesztiválja. A három nap alatt összesen öt színpadon zajlottak koncertek. A sétálóutcán a jazz- és akusztik színpad mellett kiváló hazai borházak is várták a vendégeket.  Az idei évben is a Keszthelyfest része volt A bor összehoz Keszthelyen elnevezésű program. Tizennyolc ismert és kiváló minőségű pincészet vonultatta fel hazánk történelmi borvidékeit és azok sajátos karakterét.

„Minden évben ellátogatunk ide. A bor összehoz – ez nagyon találó szimbólum szerintem. Egyetlen pincészetnek a borát kóstoljuk egész este, nagyon szeretjük, el is szoktunk látogatni oda, úgyhogy örülünk, hogy ide is kitelepültek” - mondta Pál Nikoletta. 

A fesztivál zenei kínálatát idén is színesítette a MOL Nagyon Balaton színpad. A régió 40 eseményét átfogó programsorozat így Keszthelyen az Amazon Házban is képviseltette magát. A Fő térhez hasonlóan itt  is fényfestés varázsolt különleges hangulatot.  

A zárónap délutánján megérkezett esős időjárás miatt csak a gyermekliget programjai maradtak el. A többi koncertet, néhány időpontváltozással megtartották.

Hársfalvi Ákos - Keszthelyi TV

galéria
1
2
3
4
5
további híreink
 
A találkozó célja volt, hogy az elmúlt időszak sikereit, jó gyakorlatait bemutassák egymásnak.
 
Keczeli Bianka és Major Veronika sportlövők voltak az est vendégei.
 
Ezúttal Balatonudvari és Vonyarcvashegy között több szakasz válhatott komfortosabbá.
 
A programba december 15-ig lehet regisztrálni.
 
A Híradó Plusz vendége: Mokos János káplán, a Ranolder iskola hitoktatója.
 
Több fontos kérdésről tárgyalt novemberi soros ülésén a keszthelyi képviselő testület.
balatoni krónika
 
Híradó
 
Szignatúra
 
online adás
 
fő téri kamera
 
Keszthelyi Szemmel
 
Objektív
 
Balatoni Mozaik
 
Más-Kép(p)
 
Mire Vágyik a Nő?
 
Önkormányzati híradó
 
Szezon Kosár
 
Hittel, lélekkel
 
Négy láb nagy szív
 
Rigmus